24.3 C
Pitești
24 sept. 2023

Au desenat pe pereții unei scări de bloc

Doi tineri din Câmpulung au fost amendați pentru că au desenat pe pereții unei scări de bloc

Efectivele jandarmeriei din municipiul Câmpulung au observat ieri doi tineri care desenau imagini cu caracter obscen pe pereții unei scări de bloc, din strada Emil Gârleanu, cartierul Vișoi.
Cei doi tineri, în vârstă de 14 și 16 ani, au fost sancționați pentru contravențiile comise cu amenzi stabilite de Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
Totodată le-au fost confiscate bunurile folosite la desen și au fost obligați să readucă peretele la starea inițială.


„Conștientizând fapta comisă, în mai puțin de o oră după ce au fost amendați, contravenienții s-au conformat și au vopsit peretele, acoperind însemnele obscene pe care le-au desenat”, transmite Jandarmeria Argeș.

Ne-am bucura dacă și la Pitești ar fi prinși cei care, cu obstinație, de câțiva ani încoace, mâzgălesc cu vopsea (spray-uri) pereții blocurilor și  clădirilor (unele proaspăt vopsite), dar și semnele de circulație și chiar zidurile de la ghenele de gunoi și băncile din parcuri, stațiile de autobuz sau clădirile publice (nepăzite!). Inclusiv peretele WC-ului modern din Centru a fost vandalizat cu ceva timp în urmă și nu știm dacă vinovații au fost prinși (nu ni s-a comunicat până în prezent). Dar pe această temă vom reveni pe larg într-un articol viitor.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI