25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

Jandarmii argeșeni vă invită la ziua lor

Jandarmii argeșeni vă invită la ziua lor

În fiecare an, la data de 03 Aprilie, se sărbătorește Ziua Jandarmeriei Române. Pentru a marca acest eveniment, jandarmii argeșeni vor desfășura o serie de activități dedicate cetățenilor, în mai multe localități din județ.

Astfel, la împlinirea a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, vor fi prezenți cu diverse ateliere de prezentare la Mioveni, Curtea de Argeș, Pitești și Câmpulung, după cum urmează:
sâmbătă, 30 martie, în intervalul orar 10.00-14.00, la Mioveni (Centrul Civic) și Curtea de Argeș (Platou Biserica Domnească);
duminică, 31 martie, în intervalul orar 12.00-16.00, la Pitești (Parcul Trivale-zona Grotă) și Câmpulung (Piața Primăriei).

La aceste ateliere vizitatorii pot vedea tehnica folosită în diferite misiuni din dotarea jandarmilor, materialele specifice jandarmilor montani, precum şi o parte dintre cele mai noi autovehicule aflate în dotarea inspectoratului. De asemenea, cei care își doresc să urmeze o carieră militară pot afla mai multe detalii de la personalul jandarmeriei, specializat în resurse umane.

Și pentru că jandarmii își doresc siguranță pentru cetățeni, tot în cadrul acestor ateliere vor avea specialiști în prevenirea și combaterea faptelor antisociale, de la care cei interesați pot afla amănunte despre competențele jandarmilor, locul și rolul acestora în societate.

Nu vor lipsi nici partenerii lor patrupezi, care le vor arăta celor prezenți abilitățile dobândite pe parcursul stagiilor de pregătire.

Colectivul Jandarmeriei Argeș vă așteaptă să le fiți alături în număr cât mai mare!

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI