25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

DOMNEȘTI: Asfalt pe alte 10 străzi

DOMNEȘTI: Asfalt pe alte 10 străzi (Lotul III)

Astăzi, 29 martie 2024, primarul comunei Domnești, Ion Doru Smădu, a fost informat de către AFIR (Agenția Pentru Finanțarea Investițiilor Rurale) că a fost aprobat pentru finanțare proiectul depus de catre Primăria Domnești, cu numele ,,Modernizare străzi în comuna Domnești județul Argeș, Lot lll“.

Adresa nr.1184911/28.03.2024 transmisă de AFIR garantează că în cel mai scurt timp vor putea începe lucrările de asfaltare dorite.

Este vorba de asfaltarea a încă 10 străzi și anume: Berzelor, Sergent Donoiu Petre, Horia Cloșca și Crișan, Erou Ilă Gheorghe, Bunavestire, Topilelor, Eroi Frații Preda, Erou Jan Ionescu, Salcâmilor și Privighetoarei.

Întreaga investiție se ridică la suma de aproximativ 50 de miliarde vechi (un milion de euro) și va fi suportată integral prin fonduri europene.

Dragi locuitori ai comunei Domnești, vă mulțumesc încă o dată pentru încrederea pe care mi-o acordați pentru transformarea comunei noastre într-o comună europeană! Cu stimă și respect al dumneavoastră primar, Ion Doru Smădu!》, este mesajul prin care edilul își anunță bucuros concetățenii.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI