18.2 C
Pitești
19 mai 2024

Ion Mînzînă: Microbuze electrice pentru școlile din comunele județului Argeș

Ion Mînzînă: Microbuze electrice pentru școlile din comunele județului Argeș
Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, dă o veste bună părinților și elevilor din 25 de comune din Argeș. Din decembrie, 6000 de elevi vor merge la școală în condiții sigure și moderne, cu microbuze electrice. Tocmai a fost semnat contractul de furnizare. Un proiect PNRR.
„Chiar dacă unora nu le place, rămân perseverent când spun că doar educația poate salva România! Astăzi, am semnat contractul pentru furnizarea celor 25 microbuze electrice cu finanțare PNRR. Aproape 6000 de elevi vor avea, prin acest contract, condiții moderne și sigure de transport școlar.
Cel mai târziu la sfârșitul lunii noiembrie microbuzele vor ajunge la Leordeni, Micești, Mihăești, Schitu Golești, Stoenești, Călinești, Berevoești, Cetățeni, Cocu, Hârtiești, Țițești, Ungheni, Valea Mare Pravăț, Mălureni, Aninoasa, Albeștii de Argeș, Bughea de Jos, Corbeni, Drăganu, Dragoslavele, Lerești, Merișani, Mușătești, Tigveni și Bughea de Sus.
În alte 15 comune și la cele două Centre Școlare de Educație Incluzivă din Curtea de Argeş și Ștefănești sunt alocate microbuze școlare electrice și stații de încărcare aferente, printr-un alt program accesat de Consiliul Județean Argeș, finanțat de Administraţia Fondului pentru Mediu. În plus, în comunele Vlădești, Coșești și Priboieni au ajuns deja câte un microbuz școlar cu combustie internă.”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI