38.7 C
Pitești
15 iul. 2024

Înțelegerea nu mai este valabilă!

Înțelegerea nu mai este valabilă!
Așa a ,,grăit”, cu câteva zile în urmă, ,,trompetistul” PNL-ului, fostul manipulator pe ,,sticlă”, momentan europarlamentar pe liste de partid, referindu-se la alegerile prezidențiale fixate, de comun acord, în coaliția care mimează guvernarea dar stimulează și încurajează cea mai agresivă acțiune tip ,,ciolaniada”. Omul, acest ,,Ilie de la sculărie”(A.P.), etalonul nesimțirii unui politician, se referea la data alegerilor prezidențiale stabilită de această ,,familie” în prezența și cu acordul ,,nașului”, respectiv 15 septembrie a.c., care spune el… ,,nu mai este valabilă”! Deci, țara aceasta este o ,,tarla” (o moșie) a unor indivizi pentru care legile sunt facultative iar Constituția ,,o broșură” pentru a speria proștii. Ei stabilesc când se organizează ,,răvășitul oilor”, câți măgari însoțesc turmele de oi pe munte, când și unde se construiesc măcelăriile, care sunt ,,dulăii” de încredere la stână și măcelărie…

Vor fi anulate alegerile locale?

La puțin timp după ,,antemergător” apare coloana cu ,,șefu”, însoțit de ,,alaiul” noilor stăpâni, aroganți și infatuați, cu CV-uri ,,împănate” cu diplome obținute prin forța și puterea partidului, gata să aplaude și să certifice orice ,,râgâit” al acestuia. Vrând să fie convingător și un adept al respectării democrației, acesta, militarul în rezervă, deși a participat și acceptat ca acest popor, obosit (din Opere celebre – Alina Gorghiu) și acum derutat, să fie chemat la urne, pentru alegerea viitorului președinte în septembrie ne lasă fără cuvinte replicând : ,,Nu înțeleg această reacție. Când vine vorba de alegerile prezidențiale, rămânem în prevederile legale”! Să înțeleg că cele locale nu au fost fixate și organizate conform legii, deci ar trebui anulate și reluate, ele constituind doar o momeală pentru alegerile europarlamentare? Înțelege liderul liberalilor că… ,,afară este cald”, dar și eu înțeleg că sunt afectate, în mod deosebit”, persoanele supraponderale și cele cu creierul ,,zguduit” de bombe în teatrele de operațiuni ale planetei. Băi băieți, chiar ne desconsiderați în acest hal de vă permiteți acest circ ordinar?

Domnule general, sunteți un ,,produs” al Armatei române chiar dacă ați ajuns un politician mediocru, manipulat de interesele ascunse ale celor ce vă ,,împing în față” și nu cred că aveți tupeul să pătați onoarea acestei instituții în care poporul încă mai crede. Președinte, nu o să ajungeți – nu aveți ,,flerul” și inteligența unui leadership și nici Bruxellul nu acceptă o dictatură militară în aceste vremuri.

Ce știu ei și nu știm noi – rămâne Johannis?

Gurile ,,rele” spun că toată această mascaradă se face pentru a găsi soluţia ca actualul președinte – Johannis, să rămână la Cotroceni, sprijinit de NATO și indirect de ,,noul țar” al rușilor, așa cum îi spun liderii occidentali pentru a-și camufla ambițiile și interesele lor! ,,Serviciile” britanice sunt cele mai active și informate raportat la conflictul armat din zona noastră. ,,Operațiunea specială” se va transforma în război declarat la care Alianța Nord-Atlantică va reacționa implicându-se direct, prin membrii săi, în zona ,,tranșeelor” ucrainene țara noastră devenind … beligerantă! În aceste condiții (sper să nu se întâmple) nu se pot organiza alegeri și va fi ,,rugat” Klaus să ,,repete” câțiva ani ,,sacrificiul” de a ne reprezenta, de a fi… român!

Ultima oră!

,,Onoarea nu este o sintagmă cu care să te joci la orice fel de întâlnire” a spus pretendentul la turul al doilea al alegerilor prezidențiale din partea liberalilor, răspunzând la o întrebare a ziariștilor, care doar întreabă nu comentează. Eu îmi permit să comentez şi să întreb, în completare: Când plagiezi, ,,onoarea” doarme sau este cu… sorcova? Îmi permit pentru că sunt echidistant și imun – folosesc mult…

ANTIVIRUS

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site