14.8 C
Pitești
02 oct. 2022
spot_img

Întâlnire cu producătorii de teracotă și cărămidă la Primăria Domnești

Duminică, 11 septembrie 2022, începând cu orele 11.00, în sala de ședință a primăriei Domnești a avut loc o adunare cu toți producătorii de cahle de teracotă și cărămidă din comuna Domnești. Peste 25 de producători au fost prezenți la această întâlnire.

Primarul comunei, Ion Doru Smădu i-a invitat pe aceștia la o discuție cu privire la două aspecte legate de activitatea lor: transportul pământului (care reprezintă materia primă în acest domeniu) prin comună și prețul sobelor.

S-a hotărât ca materia primă (pământul) pentru sobe să nu mai poată fi folosit de alți producători din alte comune. „Eu vreau să meargă bine treaba în Domnești. Trebuie să asigurăm în primul rând bunul mers al afacerilor noastre de aici. Nu avem nevoie de concurență neloială din altă parte… cu materia noastră primă. Locurile de muncă în această afacere să fie pentru domnișani”, a spus primarul Smădu.

S-a discutat și despre modul în care se transportă pământul pe drumurile din comună, să fie respectat tonajul pentru a nu fi deteriorată infrastructura, mai ales că urmează noi investiții, respectiv asfaltare drumuri comunale prin programul „Anghel Saligny”.

Începând de mâine nu va mai circula pe drumurile noastre nicio mașină mai mare de 7,5 t încărcată cu pământ„, a anunțat primarul.

Atmosfera a fost destinsă, ca între prieteni, primarul Smădu fiind cel care a creat-o, conștient fiind că sprijinind mediul de afaceri și comuna se va putea dezvolta.

Am tot timpul telefonul deschis. Mă sunați când aveți nevoie… voi fi tot timpul alături de dv.”, le-a spus primarul.

Articolul precedentMeci greu la malul mării
Articolul următorFlorin a murit

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

error: Continut protejat!!