8.2 C
Pitești
01 dec. 2023

Întâlnire cu asociațiile din Prundu

Primaria Pitești continuă întâlnirile cu administratorii si președinții asociațiilor de proprietari din municipiu. Întâlnirile au loc pe cartiere, primarul Cristian Gentea fiind însoțit de fiecare dată de city-managerul Lucrețiu Tudor, de unul dintre viceprimari – Gelu Tofan sau Mihai Mihăilescu, de directorii principalelor societăți și șefii serviciilor din primărie cu rol în colaborarea cu asociațiile de proprietari. Este vorba de societățile furnizoare de utilități (Apă Canal 2000, Termo Calor Confort, Salubritate 2000, Salpitflor), precum și de SPEPM Pitești, Poliția Locală, ADP, serviciul Îndrumare Asociații de Proprietari etc.

La întâlnirea cu reprezentanții Asociațiilor de Proprietari din cartierului Prundu am întâlnit, din nou, aceeași deschidere și intenție de bună implicare a cetățenilor în toate problemele și nevoile comune.

Am discutat proiectele mari pentru zona dumnealor, ce investiții se vor face, din bugetul local și din fonduri atrase: parcare subterană, creșă, terenuri de joacă, terenuri de sport, anvelopare, și am notat punctual, fiecare solicitare și propunere!

Întâlnirile sunt periodice și vom bifa, pe rând, schimbările.
Vom comunica mai bine și vom rezolva mai multe probleme.》, transmite primarul Cristian Gentea.

CITEȘTE ȘI:

Primarul Gentea promite să rezolve problemele ridicate de administratori

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI