38.7 C
Pitești
15 iul. 2024

Inspecția Muncii, o instituție esențială a statului român!

Inspecția Muncii, o instituție esențială a statului român!

Ministrul Simona Bucura-Oprescu: “Inspecția Muncii, o instituție esențială a statului român!”

Ziua de 11 iulie este Ziua Inspecției Muncii, “o instituție esențială a statului român”, după cum a caracterizat-o astăzi ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, în cadrul unei videoconferințe la care au participat conducători ai inspectoratelor teritoriale de #muncă din toată țara. A fost o zi plină, în București și în fiecare județ fiind organizate acțiuni menite să arate rolul important pe care Inspecția Muncii îl joacă nu doar pe piața muncii, ci și în societate. A fost o zi a Porților Deschise: inspectorii de muncă s-au întâlnit și au discutat cu #angajatori și #angajați, cu elevi și studenți, dar și cu reprezentanți ai altor instituții publice, au fost făcute acțiuni de voluntariat și exerciții de instruire, iar cetățenii au primit informații despre riscurile muncii la negru, despre drepturile angajaților și importanța respectării normelor de securitate și sănătate în muncă.

“Timp de 25 de ani, fiecare inspector de muncă a contribuit la scrierea poveștii Inspecției Muncii. Prin protejarea drepturilor lucrătorilor, dar și prin susținerea și verificarea angajatorilor Inspecția Muncii contribuie direct la o piață a muncii mai puternică, o piață a muncii cu locuri de muncă de calitate, sigure și incluzive.

Tuturor colegilor inspectori de muncă le transmitem aprecierea noastră!

Cu integritate, profesionalism în acțiune și înțelepciune în decizie să reușim consolidarea pieței muncii!”, a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site