3.2 C
Pitești
07 dec. 2023

Înmormântat în ziua în care ar fi trebuit să cunune

Înmormântat în ziua în care ar fi trebuit să cunune

Bărbatul din Lunca Corbului care a murit în accidentul de pe autostradă ar fi trebuit să fie naș sâmbătă. El trebuia să cunune un bun prieten și fost coleg de școală. Nunta era planificată să se desfășoare în județul Olt, finii venind din Franța pentru a se cununa în țară. Din păcate, în loc să țină lumânarea de cununie pentru bunul său prieten, Marian va fi înmormântat în aceeași zi. Sâmbătă, 23 septembie, la cimitirul din Lăngești.

Împreună cu finii, la cununia lor civilă

Marian Ovidiu Voicu a fost un om deosebit, bun meseriaș și bun prieten. Soț și tată exemplar. Pentru că Dumnezeu nu i-a dăruit copii, soții Voicu au decis să înfieze un băiețel. Și în martie 2022 familia s-a întregit cu un băiețel frumos și bucălat. „Îngerul a sosit în familia noastră”, a scris atunci Marian pe facebook. „Felicitări, cel mai frumos și curat pansament pentru suflet! Mă bucur enorm pentru voi și sunt sigură că veți fi cei mai minunați părinți!》, le-a scris atunci o prietenă pe facebook.

De asemenea, era foarte atașat de nepoții lui, copiii fraților. Își dorea ca ei să ajungă „cineva”, încurajându-i să fie buni la școală (și el a învățat foarte bine la școală, a fost premiant) dar și să încerce o carieră artistică…

Pe 20 septembrie Marian ar fi împlinit 44 de ani. Nu i-a mai apucat, pentru că în preziua evenimentului (pe 19 septembrie) a avut loc tragicul accident care i-a curmat viața. Atât a lui, cât și a colegilor și bunilor lui prieteni.

Era un om săritor și de ajutor, cei cinci se ajutau reciproc la construcția sau renovarea caselor. Și la cine să ceri ajutor decât la prieteni și colegi? Niciodată niciunul nu a zis NU atunci când vreunul dintre ei avea nevoie de ajutor. Erau o adevărată echipă, la bine și la rău. Din păcate, și în moarte au plecat tot împreună…

Dumnezeu să-i odihnească pe cei 5 prieteni plecați atât de brusc din viață!
Ceilalți 4 colegi sunt: George Iulian Bădoi, de 34 de ani, din Băbana (șoferul dubiței), Iulian Jimmy Stanciu, de 47 ani, din Bascov, Ion Marian Bădescu, de 47 de ani, din Drăganu și Buican Artur, de 48 ani, din Costești.
Sincere condoleanțe familiilor îndoliate!

CITEȘTE ȘI: Cine era șoferul dubiței mort în accidentul de ieri

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI