3.2 C
Pitești
07 dec. 2023

Cine era șoferul dubiței mort în accidentul de ieri

Cine era șoferul dubiței mort în accidentul de ieri

Șoferul dubiței care a fost strivită în accidentul de ieri de pe autostradă era din Băbana. Se numește George Iulian Bădoi, avea 34 de ani și anul viitor pe 13 iulie își planificase nunta cu iubita lui.

„Un băiat cu mult bun simț!”, îl caracterizează vecinii. Deși tatăl său nu mai este, băiatul a făcut eforturi în ultimii ani să își amenajeze singur casa, să își poată aduce iubita, care urma să-i devină soție, într-o locație frumoasă. Muncea mult pentru asta, dar era bucuros că momentul așteptat se apropie.

Clipa fatidică în care un TIR condus de un bărbat de 39 de ani, care transporta lapte și venea de la Sibiu, neatent și cu viteză, a surprins dubița condusă de George în spatele unui alt TIR, prinzând-o ca într-o menghină și zdrobind-o efectiv.

Cei cinci ocupanți au fost prinși între fiare și au murit pe loc. Imaginile de la locul accidentului sunt greu de descris în cuvinte, „carnagiu” poate ar fi potrivit. Credem că salvatorii și oamenii legii care au fost nevoiți să recupereze bucățile trupurilor sfârtecate ale celor cinci victime au rămas cu coșmaruri. Doar sunt și ei oameni.

Toți cei 5 bărbați lucrau la o firmă din cadrul Grupului Industrial Componente, având sediul la Bascov, și mergeau la București la o lucrare.

Ca o ironie a sorții, se pare că altcineva ar fi trebuit să conducă mașina spre București, tot un bărbat din Băbana, dar acesta s-a învoit în preziua plecării.

Ceilalți 4 colegi sunt: Marian Ovidiu Voicu, de 43 ani, din Lunca Corbului, Iulian Jimmy Stanciu, de 47 ani, din Bascov, Ion Marian Bădescu, de 47 de ani, din Drăganu și Buican Artur, de 48 ani, din Costești

Vom reveni, pe măsură ce vom afla și detalii despre celelalte victime.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI