24.3 C
Pitești
25 sept. 2023

In memoriam Elena (Doina) Dinică

Astăzi s-a stins din viață colaboratoarea noastră ELENA DINICĂ, un om minunat si o poetă pe care am descoperit-o pe facebook. Posta poeme sensibile și avea sute de like-uri la ele. I-am propus o colaborare pe site-ul nostru și a acceptat. Cele câteva poeme publicate au strâns sute de cititori fiecare.

Din păcate, atunci când am descoperit-o noi, doamna Dinică ducea o cruce prea grea, un cancer pe care îl descoperise târziu și cu care lupta cu cel mai grozav optimism pe care l-am simțit vreodată la un bolnav. Vara aceasta și-a petrecut-o de parcă ar fi știut că nu o mai apucă pe cea de anul viitor: plimbându-se prin Pitești cu nepoții și fiica din America, sosiți în vizită, scriind poezii și postând pe facebook fotografii cu peisaje frumoase din parcurile piteștene. Dar în spatele acestor momente frumoase pe care le împărtășea cu noi, erau zile și nopți de durere, de suferință, de incertitudine. Era lupta ei pentru ca ultimele sale luni de viață să fie frumoase. Să aducă bucurie și frumusețe. Să lase în urmă amintiri de neuitat.

P.S. Pentru cei care au lucrat în Micromotoare (Ana Imep), vă amintim că Doina Dinică a fost salariata acestei întreprinderi, ea lucrând (până la pensionare) la Biroul Documente Secrete (BDS).

Drum lin printre îngeri, ELENA (DOINA) DINICĂ! Om minunat, suflet sensibil, poetă talentată. Nu te vom uita niciodată!

CITEȘTE ȘI:

Poemul zilei de azi: Dacă-am ști…

„Casa părintească nu se vinde”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI