19.8 C
Pitești
23 sept. 2023

Important pentru cei care vor să construiască!

Important pentru cei care vor să construiască!

Aplicația „Ghidul privind avizarea/autorizarea construcțiilor și amenajărilor” a fost actualizată

Află mai ușor dacă un obiectiv are sau nu are nevoie de aviz sau autorizație de securitate la incendiu și/sau protecție civilă.

ISU Argeș anunță că de curând, a fost actualizată aplicația GHIDUL PRIVIND AVIZAREA/AUTORIZAREA CONSTRUCȚIILOR ȘI AMENAJĂRILOR, prin care se poate identifica necesitatea avizării/autorizării de securitate la incendiu, potrivit HGR 571/2016, pentru aprobarea categoriilor de construcții și amenajări care se supun avizării și/sau autorizării privind securitatea la incendiu, precum și HGR 862/2016, pentru aprobarea categoriilor de construcţii la care este obligatorie realizarea adăposturilor de protecţie civilă, precum şi a celor la care se amenajează puncte de comandă de protecţie civilă.

Tot în cadrul acestui ghid se pot regăsi și documentele solicitate pentru obținerea avizelor și autorizațiilor prevăzute în OMAI 180/2022, pentru aprobarea Normelor metodologice privind avizarea și autorizarea de securitate la incendiu și protecție civilă.

Platforma poate fi accesată prin link-ul http://www.ijsunt.ro/ghid sau de pe pagina principală a site-ului http://www.isuargeș.ro, la GHID DE AVIZARE AUTORIZARE.

Scopul acestei platforme este de a eficientiza modul de derulare al investițiilor, prin identificarea mai ușoară a procedurii de urmat în obținerea documentelor necesare construirii și funcționării, precum și pentru a reduce numărul de solicitări ale punctelor de vedere.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI