28.2 C
Pitești
22 iul. 2024

Îi luase pe toți acasă

Îi luase pe toți acasă

În după-amiaza zilei de 11 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au deplasat la un imobil din municipiul Pitești, despre care au rezultat indicii cu privire la posibila desfășurare de activități specifice de cazare și îngrijire de persoane vârstnice, fără autorizație.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, împreună cu reprezentanții mai multor instituții cu atribuții de control au fost identificate 6 persoane, toate cu domiciliul în imobilul în cauză, acestea fiind proprietara imobilului, de 56 de ani, precum și alte cinci persoane, cu vârste cuprinse între 55 și 88 de ani, printre care mama proprietarei imobilului, alte două persoane, de 74 și 78 de ani, puse sub interdicție prin hotărâre a instanței de judecată, pentru care tutorele stabilit este tot femeia de 56 de ani, precum și alte două persoane, de 59 și 55 de ani, ambele cu afecțiuni medicale, pentru care verificările continuă.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau activități pentru care legea cere autorizație ori exercitarea acestora în alte condiții decât cele legale, conform art. 348 din Codul Penal.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun, transmit polițiștii.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site