11.9 C
Pitești
24 mai 2024

Gentea susținut și apreciat de cetățeni

Astăzi primarul Cristian Gentea și-a depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripție. Însoțit de Ion Mînzînă și de tot staff-ul PSD,  Gentea a depus bibliorafturile cu semnăturile de susținere ale piteștenilor. Conform legii electorale, candidații din partea partidelor au nevoie de un număr de semnături egal cu 1% din numărul total de alegători. Cristian Gentea a avut nevoie de 1446 de semnături, având în vedere numărul de 144.650 de persoane cu drept de vot înscrise în listele electorale pentru municipiul Pitești. Bineînțeles că numărul acestora a fost cu mult depășit.

După ieșirea de la Biroul Electoral, primarul Gentea a mers spre primărie, fiind inconjurat de piteștenii aflați la plimbare pe strada mare. Oprit de mai multe ori pentru a vorbi cu ei, fiecare având o propunere sau o problemă de semnalat primarului, Gentea a discutat  cu fiecare și le-a ascultat păsurile.

A fost încurajat prin strângeri de mână, îmbrățișat și chiar „pupat” de unii susținători, care au declarat că au mare încredere în primarul actual și că merită cu prisosință să fie reales, pentru încă un mandat.

CITEȘTE ȘI: Gentea și Minzînă împreună pentru Argeș și Pitești

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI