11.9 C
Pitești
24 mai 2024

Gentea și Mînzînă – împreună pentru Argeș și Pitești

Gentea și Mînzînă – împreună pentru Argeș și Pitești
Astăzi a fost depusă la Biroul Electoral de Circumsccripție listele cu semnăturile de susținere ale piteștenilor pentru candidatul PSD Cristian Gentea, pentru un nou mandat la Primăria Pitești.
Însoțit de Ion Mînzînă, președintele PSDArgeș și al Consiliului Județean, înconjurat de staff-ul său, Cristian Gentea a depus mai multe bibiorafturi cu listele pentru susținerea candidaturii sale. Acestea sunt necesare pentru înregistrarea candidaturii, conform legii.
Mult succes Cristian Gentea! Sunt convins că piteștenii știu să discearnă și vor elimina sterilul zgomot de fond, pentru a alege un om care are vocația construcției, un om care a dovedit că iubește acest oraș.
Am convingerea că, după un mandat cu multe reușite și un număr record de investiții pe fonduri europene și guvernamentale, piteștenii vor alege Cristian Gentea primar și echipa PSD de consilieri locali, pentru că avem împreună capacitatea și proiectele necesare pentru a transforma Piteștiul într-o metropolă cu adevărat europeană, a scris pe pagina sa de facebook Ion Mînzînă.
De asemenea, și Cristian Gentea a avut un mesaj pentru piteșteni:

Dragi piteșteni,

Sunt trei ani și jumătate de când ocup o funcție publică pe care am tratat-o ca pe o onoare și o imensă responsabilitate.

Piteștiul este un centru urban mare, care ridică numeroase provocări, pe toate palierele administrative: infrastructură, rețele de utilități, servicii către populație, parteneriat public-privat, patrimoniu local, educație, sănătate, cultură, sport, îngrijire socială etc.

Credința mea a fost, de la bun început, că nu există o sarcină prea grea sau prea mare dacă ești animat de ambiție, dacă îți place să muncești și dacă ai abilitatea de a gestiona echipe spre performanță.

După acești trei ani jumătate, sunt în măsură să vin în fața dumneavoastră cu fruntea sus și cu sufletul deschis.

✅️ Cu aceaste gânduri mi-am depus, oficial, azi dimineață, candidatura pentru un nou mandat de primar, alături de o echipă cel puțin la fel de performantă ca cea anterioară.
Avem multe proiecte de dus mai departe, pentru că ritmul în care Piteștiul se dezvoltă trebuie continuat.

✅️ Este misiunea noastră: să poziționăm acest municipiu superb, viu și puternic acolo unde îi este locul în regiune și în România!

Mergând înainte pe același drum, vă pot transmite cu recunoștință:

Mulțumesc pentru încredere!
Suntem o forță împreună!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI