22.6 C
Pitești
23 sept. 2023

Elevii învață cum se produc florile

În „Săptămâna verde”, elevii piteșteni învață cum se produc florile plantate în orașul lor

Peste 100 de elevi și cadre didactice, de la școlile „Traian”, „Ion Pillat” și „Marin Preda”, au vizitat, în perioada 25 – 26 aprilie, serele din Pitești și au învățat despre întreg procesul de producție, creștere și dezvoltare a speciilor floricole.

Inginerii horticoli din cadrul societății Salpitflor Green SA au prezentat elevilor procesul etapizat de producție a florilor, de la sămânță la floare, aspecte legate de hrănire, boli și dăunători ai plantelor, precum și informații despre rolul plantelor, altul decât cel decorativ.
Împreună cu elevii prezenți, au semănat, repicat, transplantat. Elevilor le-au fost oferite roadele străduinței lor – plantele transplantate, iar etapa de plantare definitivă va fi realizată de către elevi în grădinile lor, ținând cont de sfaturile primite în ceea ce privește îngrijirea și pregătirea plantei pentru plantare.

Toți copiii au înțeles faptul că pentru a crește, a se dezvolta și a se înmulți, o plantă are nevoie de apă, lumină, temperatură și iubire.
Porțile societății Salpitflor Green S.A. sunt deschise și pentru alte unități de învățământ, iar cei care doresc să se înscrie pentru vizitare o pot face, telefonic, la nr. 0248.217.050.

 

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] By Arges Press aprilie 27, 2023 În „Săptămâna verde”, elevii piteșteni învață cum se produc florile plantate în orașul lor Peste 100 de elevi și cadre didactice, de la școlile „Traian”, „Ion Pillat” și „Marin Preda”, au vizitat, în perioada 25 – 26 aprilie, serele din Pitești și au învățat despre întreg procesul de producție, creștere… Citește tot articolul pe ArgesPress.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI