8.2 C
Pitești
01 dec. 2023

Elevii de la Cantacuzino au făcut curățenie în cartier… pe ploaie

Ploaia nu i-a oprit pe elevii Liceului Teoretic Ion Cantacuzino care astăzi au participat la campania de ecologizare din cadrul proiectului Let’s do it, alături de cadrele didactice.

S-au realizat operațiuni de curățenie în zona cartierului Găvana, elevii fiind dotați cu mănuși, saci și… umbrele, dar și cu multă dorință de a schimba ceva în comportamentul celor care, lipsiți de simț civic, aruncă gunoiul pe stradă, în spațiul verde sau chiar lângă casă.

Având în vedere acțiunile tinerilor, probabil că generațiile viitorului vor fi mult mai responsabile în această privință.  Deși și noi, care acum suntem „generația a doua”, dar și generațiile dinaintea noastră, am participat, ca și ei, la astfel de acțiuni – pe stradă, prin păduri, pe munți, totuși, foarte mulți dintre adulții de azi aruncă gunoiul fără responsabilitate. Să nu ne mai amintim de copilărie, când mergeam și noi la astfel de acțiuni? Să fie o lehamite generalizată, un obicei românesc prea împământenit sau… prea puține amenzi?

Ploaia nu i-a oprit. Bravo, copii!

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. Trebuie mentionat ca zona din pozele de mai sus este in spatele bl. M7a si acele GUNOAIE sunt facute de catre elevii mai mari (clasele 10-12 ) care sunt in fiecare zi la o tigara sau un energizant si se strang in jur de 60 -80 de elevi care inevitabil datorita civilizatiei primite de acasa chistocul se arunca pe jos si cafeaua sau energizantul nu se mai ridica dupa ultima gura si se lasa acolo ! Asa ca asemenea actiuni trebuiesc facute saptamanal in jurul liceului sanitar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI