3.4 C
Pitești
04 mart. 2024

Echipa de Robotică a Liceului Teoretic „Ion Cantacuzino”, SPACE OTTERS s-a calificat la Naționala de la Iași

Echipa de Robotică a Liceului Teoretic „Ion Cantacuzino” din Pitești – SPACE OTTERS – s-a calificat la Naționala de la Iași

Echipa de Robotică, Space Otters- locul II

Deși înființată în 2023, echipa de robotică „Space Otters” s-a remarcat la competiția de robotică Regională București „First Tech Challenge Romania”, organizată de Asociația „Nație prin Educație”, la care au participat 50 de echipe din regiunea Muntenia.

„Space Otters” a impresionat atât prin meciurile câștigate în cele două zile de competiție (5/6), dar și prin portofoliul evenimentelor organizate de-a lungul timpului: Donare de Sânge, Drug Free, Donare de cadouri la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „SF. Filofteia”.

Echipa de robotică „Titans” de la Colegiul Național „Gh. Lazăr” din București a avut încredere în „Space Otters” și a ales-o ca 2-nd Pick în Alianță, alături de 1-st Pick, „Light Bulb” de la Colegiul Național „Al. Odobescu” Pitești.

După desfășurarea meciurilor din semifinala și finala dintre cele 4 Alianțe, „Space Otters” alături de „Titans” și „Light Bulb” s-a calificat pentru Naționala de la Iași, obținând locul 2.

Felicitări!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI