8.2 C
Pitești
28 feb. 2024

Duminică vom avea mare cros la Pitești – 150 de alergători

Competitorii vor alerga pe următorul traseu: Piața Primăriei – strada Victoriei (către Prefectură) – strada Teiuleanu – bulevardul I.C. Brătianu – Calea București (până în zona Ramada) și retur (4 ture la semimaraton, două ture la cros și o tură la cursa populară). Circulația auto va fi complet închisă, în intervalul orar 09:00 – 12:00, pe străzile menționate.
Pitești Triathlon Team, împreună cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș și cu suportul Primăriei Pitești, organizează duminică, 16 mai, a doua ediție a competiției sportive „Pitești Half Marathon”, care va include un semimaraton (21 de kilometri), cros (10 kilometri) și o cursă populară (5 kilometri).
Startul și finișul competiției vor fi în Piața Primăriei Pitești. Semimaratonul va începe la ora 09:00, proba de cros la 09:40, iar cursa populară la ora 10:10.
La finalul competiției, vor fi oferite medalii și premii din partea sponsorilor.
Ca urmare a pandemiei, starea de sănătate a fiecărui participant va fi monitorizată la intrarea în zona de concurs. De asemenea, concurenții vor lua startul la un interval de 10 secunde unul față de celălalt. De altfel, contextul epidemiologic actual este și motivul pentru care, în acest an, numărul concurenților a fost limitat la 150 (prima ediție a „Pitești Half Marathon” a avut loc acum doi ani), iar înscrierile s-au făcut exclusiv online.
„Pitești Triathlon Team promovează sportul în aer liber – în special alergarea pe șosea – și dorim ca Piteștiul să fie nu doar un oraș al florilor, ci și un oraș al oamenilor care iubesc alergarea. Cu toate că municipiul Pitești nu are o tradiție în alergarea pe șosea, dorim, prin ceea ce facem, să construim această tradiție. Vrem să punem Piteștiul pe harta selectă a celor care organizează și promovează acest gen de competiții. Le mulțumim tuturor alergătorilor, tuturor celor care s-au implicat alături de noi în punerea în practică a acestui vis!”, transmite organizatorul evenimentului, Pitești Triathlon Team.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI