17.6 C
Pitești
23 sept. 2023

De ce nu are și Budeasa autobuze? Nu a dorit!

De ce nu are și Budeasa autobuze? Nu a dorit!

Primarul Piteștiului Cristian Gentea, întrebat de epitesti.ro de ce nu sunt autobuze Publitrans și spre Budeasa, a răspuns: „Nu a dorit, nu și-a manifestat intenția”

„Edilul din comuna argeșeană Budeasa a fost aspru criticat de locuitori după ce s-a aflat de achiziționarea unui SUV de 35 de mii de euro.

Unul dintre lucrurile imputate primarului Rachieru se referă la faptul că nu ajung și în Budeasa autobuzele Publitrans. Acest lucru se întâmplă deja în localități precum Bradu, Mărăcineni, Bascov, Oarja, iar de la 1 iulie vor intra Moșoaia și Ștefănești. Oamenii beneficiază de un transport civilizat, precum și de facilități de preț, reduceri și gratuități.

„Bani ca să circule și la noi în comună autobuzele Publitrans nu vrea să dea”, a spus la momentul respectiv un cetățean pe grupul de Facebook al comunei Budeasa.

„Budeasa nu a dorit, nu și-a manifestat intenția”

ePitești a luat legătura cu edilul Piteștiului, Cristian Gentea, pentru a afla de ce nu ajung autobuzele Publitrans și în Budeasa.

„Budeasa nu a dorit, nu și-a manifestat intenția de a intra în Asociația noastră de Dezvoltare Intercomunitară pe Transport. Așa că cine nu-și dorește… nu intră.

Dar, mai mult decât atât, acum noi avem totul planificat pentru acest an, cu Ștefănești și Moșoaia, și dacă cei de la CJ au început deja procedura va fi foarte greu să intre în viitorul apropiat.

Nu știu pe cât timp vor face contractele cei de la Consiliul Județean, probabil 5 ani de zile. Eu nu știu ce hotătâre au luat, dar știu că au început procedura”, a spus primarul Gentea.

Astfel, nici în următorii, cel mai probabil 5 ani, locuitorii din Budeasa nu vor vedea în comună autobuze Publitrans, concluzionează epitești.ro

Primăria Budeasa, prin edilul Nicolae Mihail Rachieru, trebuia să facă demersurile pentru a intra în Asociația de Transport.

„Cei care au intrat au făcut o solicitare în acest sens”, a mai precizat edilul Cristian Gentea.

Sursa și foto: epitesti.ro

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] By Arges Press iunie 13, 2023 De ce nu are și Budeasa autobuze? Nu a dorit! Primarul Piteștiului Cristian Gentea, întrebat de epitesti.ro de ce nu sunt autobuze Publitrans și spre Budeasa, a răspuns: „Nu a dorit, nu și-a manifestat intenția” „Edilul din comuna argeșeană Budeasa a fost aspru criticat de locuitori după ce s-a aflat… Citește tot articolul pe ArgesPress.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI