13.7 C
Pitești
14 apr. 2024

Cristian Gentea anunță o nouă investiție care va bucura mulți elevi, părinți și profesori!

Cristian Gentea anunță o nouă investiție care va bucura mulți elevi, părinți și profesori!

Dezvoltarea infrastructurii de învățământ și de sport pentru elevii din Pitești este o prioritate pentru primarul Cristian Gentea, prim-vicepreședinte al PSD Argeș.

Administrația condusă de Cristian Gentea a atras în acest sens fonduri guvernamentale și europene importante pentru construcția de noi săli și baze de sport, așa cum este și cea de la Liceul cu Program Sportiv “Viitorul”. Investiția este în plină desfășurare.

Elevii Liceului cu Program Sportiv „Viitorul”, din str. Nicolae Dobrin vor avea, din această toamnă, o bază pentru practică, antrenament și competiții, adecvată profilului lor!

În șantierul liceului se lucrează!
Cu bani de la CNI – peste un milion și jumătate de lei – construim un complex cu teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei (cu marcaje conform regulamentelor federațiilor de profil), nocturnă, vestiare și spații verzi.”, a declarat primarul Cristian Gentea.

Baza sportivă de la Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” este finanțată cu fonduri de la Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A.

Va fi construită o bază sportivă modernă compusă din teren multifunțional cu nocturnă pentru handbal, baschet, volei și tenis și o clădire pentru vestiare – parter, inclusiv grupuri sanitare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI