21.5 C
Pitești
24 mai 2024

Concurs de skating și BMX în Ștrand

12 august, Parcul Ștrand: „Slide in Skates” Contest – concurs de skating și BMX, în premieră, la Pitești!

Primăria Municipiului Pitești sprijină, prin Centrul Cultural Pitești și Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, organizarea concursului „Slide in Skates” de către Asociația „Acționăm. Dăruim. Educăm.”, care invită toți iubitorii de skating și BMX la primul eveniment de acest gen susținut în orașul nostru:

„Sâmbătă, 12 august, începând cu ora 11:00, vă așteptăm în Parcul Ștrand, în zona de skating, pentru a da împreună startul unui concept unic în Pitești: concursul „Slide in Skates”. Atmosfera va fi întreținută de: Șandor Ionuț, Marius Constantin, Skatezake.
Ești pasionat de skate sau BMX? Atunci, aceasta este provocarea perfectă pentru tine!” – ADE Pitești.

Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 11:00 – 19:30 și va fi organizat pe două categorii: skate și BMX. Participanții sunt pasionați de skating din toată țara, cu vârste între 12 și 35 de ani, care vor concura pe una din cele două secțiuni: junior sau senior. Organizatorii dau posibilitatea tuturor celor care încă nu au reușit să se înscrie să o facă și în ziua concursului, chiar de la intrare: pun la dispoziția doritorilor un link pe pagina de instagram a asociației – @ade_pitesti – unde aceștia vor completa datele și vor putea participa la competiție.

Copiii și adolescenții care îndrăgesc bicicletele vor putea să descopere și să învețe multe lucruri interesante și utile despre acestea, în cadrul Atelierului de BMX – un workshop interactiv organizat de BMX MBT RO.

După încheierea competiției, publicul se va bucura de un show inedit – skating și BMX – oferit de invitații speciali.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI