4.3 C
Pitești
29 nov. 2023

Coadă enormă la icoana PARAMYTHIA

Coadă enormă la icoana PARAMYTHIA

Pe parcursul celor 3 zile în care Icoana Maicii Domnului Mângâietoarea PARAMYTHIA – făcătoare de minuni – adusă de la Muntele Athos – se află în Pitești, la Biserica Sf.Gheorghe din centrul orașului, mii de piteșteni au venit să se roage la ea.

S-a stat la coadă ore în șir începând de duminică seara, când a fost adusă, cozile mărindu-se ieri și azi, ajungând la aproape o sută de metri, pe 4-5 rânduri, ceea ce implică multe ore de așteptare.

Oamenii însă nu se sperie de timpul de așteptare. Pentru ei cel mai important este să ajungă la locul unde, îngenuncheați în fața icoanei, vor putea să se roage pentru sănătate, ajutor și iertarea păcatelor.

Coada este ordonată, fiecare își așteaptă răbdător rândul, fără îmbulzeala „tradițională”. Foarte plăcut sentimentul, când vezi oameni răbdători, cu credință și civilizați.

Icoana mai rămâne în Pitești până joi dimineața. În jurul prânzului urmează să ajungă în sudul județului, la parohia Ionești (comuna Buzoiești), la 7 km de Costești, a precizat preotul Gheorghe Neacșu, parohul de la biserica Sf. Gheorghe Pitești.

Doamne ajută!

CITEȘTE ȘI: Icoana Maicii Domnului PARAMYTHIA a ajuns la Pitești

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI