3.2 C
Pitești
07 dec. 2023

Cine este denunțătorul primarului din Mioveni? Avocata acestuia susține că „sunt prieteni de 30 de ani”

Cine este denunțătorul primarului din Mioveni? Avocata acestuia susține că „sunt prieteni de 30 de ani”

Denunțătorul primarului PSD din Mioveni Ion Georgescu este șeful Poliției Locale Pitești, Nicolae Valerică, căruia edilul i-ar fi cerut 30.000 de euro, din care a primit 10.000 de euro, pentru a-i angaja fiica la spitalul din localitate, scrie HotNews.ro.

Conform sursei citate, Nicolae Valerică ar fi intervenit pe lângă Ion Georgescu pentru a-l ajuta să îi angajeze fiica, medic, la spitalul din Mioveni, iar edilul i-ar fi cerut 30.000 de euro, din care a primit 10.000.
Nicolae Valerică este director general al Poliției Locale Pitești.

„Se cunosc de 30 de ani şi sunt prieteni. Era un împrumut”

Ingrid Alexandrescu, avocata primarului, a susținut că cei 10.000 de euro sunt de fapt un împrumut luat de primar de la cel care i-ar fi prieten de 30 de ani.

„Practic, domnul primar este acuzat că ar fi solicitat suma de 30.000 de euro pentru a favoriza angajarea ca medic a denunţătorului, lucru pe care, în mod evident, domnul primar îl neagă şi cu siguranţă nu cred că s-a întâmplat aşa, (…) iar astăzi l-a chemat să restituie suma de 10.000 de euro domnului denunţător, pe care o luase cu titlu de împrumut în toamna anului trecut.
Domnul denunţător a ştiut de ce îl cheamă şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a declarat avocata primarului, Ingrid Alexandrescu, imediat după reținerea primarului.

Ea a subliniat că primarul şi denunţătorul său „se cunosc de 30 de ani şi sunt prieteni”.

„Domnul primar a fost foarte deschis, a dat declaraţii, a spus că nu este adevărat, se consideră nevinovat şi că nu se aştepta la o astfel de întâmplare”, a adăugat avocata.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI