23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

Cea mai mare medie de admitere la Academia de Poliție a fost obținută de șeful de promoție de la Liceul „Iulia Zamfirescu” Mioveni

În urma afișării rezultatelor de admitere la Academia de Poliție „Al.Ioan Cuza”, unde concurența este extrem de mare, printre primii admiși s-au numărat trei absolvenți din acest an de la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni: Militaru Ionuț Ștefan, Mîndroc Antonio Cătălin și Duțulescu Andrei Alexandru. Felicitări tuturor! Felicitări șefului de promoție Militaru Ionuț Ștefan pentru cea mai mare medie de admitere (9.30) cu care s-a intrat la Academia de Poliție în acest an.

Din informații primite de la cititori, încă un tânăr din Mioveni, Ciobanu Andrei, a obținut aceeași medie maximă (9.30), la OSP, fiind la egalitate cu Militaru Ionuț Ștefan. De asemenea, la specializarea Jandarmi, cea mai mare medie (9.15) a fost obținută de un tânăr din Pitești, Barcan Cătălin. Cea mai mare medie la fete (8.10), a fost obținută tot de o argeșeancă, Iordache Georgiana, la specializarea Poliție de Frontieră. Felicitări tuturor!

Cei care dau admitere la Academia de Poliție trebuie să aibă în primul rând o foarte bună pregătire sportivă și o condiție fizică extrem de bună, o pregătire psihologică dovedită în urma unui test dificil, apoi una teoretică (istorie, limba română și o limbă străină) și o stare de sănătate foarte bună. Mediile cu care se intră la această instituție de învățământ sunt, în general, peste 7.50. Concurența este acerbă, anul acesta fiind în jur de 4 candidați pe un loc.

 

Sursa: Iulia Zamfirescu/ facebook + Sebastian Catalin

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site