14.8 C
Pitești
02 oct. 2022
spot_img

Administrația Finanțelor – clarificări legislative pentru contribuabilii argeșeni

Membrii Camerei de Comerț și Industrie Argeş vor primi clarificări referitoare la modificările legislative privind impozitul pe profit, impozitul pe venitul microîntreprinderilor, taxa pe valoarea adăugată și impozitul pe dividende aplicabile de la data de 1 ianuarie 2023

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş, la inițiativa Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeş, organizează miercuri, 14 septembrie 2022, ora 11,00, la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, din Pitești, Bulevardul Republicii, nr. 63, o întâlnire cu tema:
“Noutăți fiscale aplicabile începând cu data de 01 ianuarie 2023 (impozitul pe profit, impozitul pe venitul microîntreprinderilor, taxa pe valoarea adăugată, impozitul pe dividende)”,
aprobate prin Ordonanța Guvernului nr. 16 din 15 iulie 2022, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, abrogarea unor acte normative şi alte măsuri financiar-fiscale.
Administrația Finanțelor Publice Argeș reamintește contribuabililor că lista seminariilor web organizate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală se regăsește pe site-ul A.N.A.F., la adresa:
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

error: Continut protejat!!