22.6 C
Pitești
25 sept. 2023

„Azilele groazei”

Azilele groazei

Cu toate că poliția a transmis comunicate detaliate despre azilele de bătrâni luate cu asalt de către polițiștii DIICOT, totuși puține imagini „din interior”au fost date publicității. Probabil că oamenii ar fi oripilați de ele. Și totuși, curajoasa jurnalistă Carmen Avram a făcut publice pe facebook imaginile publicate de Ziarul de Iași, spre a ajunge în toată țara. Iată postarea ei:

Există vreo categorie de biped în care pot fi încadrați torționarii de la „azilele groazei”?

Există vreo pedeapsă care să le poată fi aplicată, ca să-i ducă, măcar puțin, în acelaşi iad?

Există vreo posibilitate ca ei să mai poată fi, vreodată, admişi înapoi, în societate?

Poate da cineva o explicație rațională, psihologică sau emoțională pentru care nişte ființe umane au fost înfometate, mâncate de ploşnițe şi de viermi şi îngropate în fecale?

Oricine şi oricâți ați fi voi, torționarilor, sper să primiți ce vi se cuvine şi încă un pic peste.
Iar victimelor voastre să le dea Dumnezeu forța de a se întrema şi şansa de a vă mai privi o dată în ochi. Suboamenilor!》, a scris cunoscuta jurnalistă, intrată în politică pentru a schimba ceva.

Unde au fost rudele acestora?

Postarea a generat multe reacții în mediul online, dar o redăm pe una care ne-a impresionat și care reprezintă de fapt quintesența societății în care trăim: Ne mai pasă de vârstnici?

Te cutremuri când vezi cum au fost tratați de către cei care ar fi trebuit să-i îngrijească, de la personalul medical și auxiliar, la autoritățile locale. Dar nu toți vârstnicii din aziluri sunt singuri pe lume. Și te întrebi: ce fel de oameni sunt copiii, nepoții, rudele lor care i-au abandonat acolo? Care nu au fost niciodată să-i vadă, să-i întrebe dacă au nevoie de ceva? Care nu-i iubesc, nu-i respectă, nu văd în ei decât o masă chinuită de carne, bună de aruncat peste gardul unui azil…
Da, exact așa: rudele acelea, copii și nepoți care, la moartea bieților oameni, vor fi cei dintâi veniți să-i jupoaie de amărâții 30 de lei din cont.》, a scris o doamnă pe facebook.

Și de ajutorul de înmormântare – completăm noi. 

CITEȘTE ȘI: ACUM Percheziții în Argeș

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI