11.9 C
Pitești
24 mai 2024

Armand Chiriloiu – premiat în Portugalia

Armand Chiriloiu – premiat în Portugalia

Armand Chiriloiu, directorul Direcției Silvice Argeș, a fost premiat în Portugalia, la Cascais, de către CIC (Consiliul Internațional de Vânătoare și Conservarea Vânatului) cu Premiul Edmond Blanc, cel mai important premiu oferit fondurilor cinegetice din întreaga lume – pentru buna lor gospodărire.

Premiul a fost acordat pentru Fondul de vânătoare 4 Cumpăna – Argeș.


Directorul Chiriloiu este un profesionist foarte apreciat pe plan național dar și internațional, acest premiu fiind o dovadă că managementul său este eficient.

Pe lângă activitatea principală de gospodărire a unui fond forestier de peste 110.000 de hectare, prin cele 11 ocoale silvice din subordine, Direcția Silvică Argeș are în administrare și 8 fonduri de vânătoare, situate din zona de câmpie până în cea de munte. Administratorii fondurilor cinegetice au obligația de a conserva efectivele de vânat la un anumit nivel și într-o anumită structură, stabilite de Ministerul Mediului, prin institute de cercetare, ca fiind optime pentru biotop.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva gestionează la nivel național 242 de fonduri cinegetice. Prestigioasa distincție a mai fost obținută o singură dată de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, și anume în anul 2005, pentru Fondul Cinegetic 37 Fâncel, gestionat de Direcția Silvică Mureș. După 19 ani, premiul ajunge iar în România, de data aceasta în județul Argeș.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI