16.5 C
Pitești
02 oct. 2023

Argeșean mort în Spania la numai 36 de ani

Argeșean mort în Spania la numai 36 de ani. „Cuvintele sunt de prisos”
Alin Catrina, un argeșean din Țițești, în vârstă de 36 de ani, rezident în Velilla de San Antonio (Madrid) și-a pierdut viața în urma unui accident devastator de motocicletă. Impactul a fost atât de sever încât a fost nevoie de intervenția unui elicopter pentru a-l transporta la spitalul „12 de Octubre” din Madrid.

Din păcate, după o săptămână petrecută în comă, sâmbătă, 2 septembrie, creierul argeșeanului nostru nu a mai răspuns la tratament și Alin și-a dat ultima suflare.

Alin Catrina era din comuna Țițești, județul Argeș

Familia și comunitatea sunt devastate de această pierdere, și nu doar pentru că Alin era un om cu „suflet bun”, așa cum îl descriu prietenii, ci și pentru că a lăsat în urmă un fiu de 10 ani.

Cristina Stroe, o prietenă a familiei, a lansat un apel umanitar pentru a ajuta la repatrierea corpului în România și la acoperirea costurilor pentru înmormântare.

„Cuvintele sunt de prisos și nu pot șterge lacrimile și durerea din sufletele îndoliate”, spune ea, dar speră că acest apel va genera „o acțiune frumoasă, umanitară, de la om la om”.

Într-un moment atât de vulnerabil, fiecare gest contează.

Și poate că nu putem face nimic pentru a aduce înapoi un om care a plecat dintre noi prea devreme, dar putem face ceva pentru a-l onora și pentru a ajuta familia să treacă prin aceste momente extrem de dificile. În imaginile publicate de Cristina, este numărul de cont al soției conaționalului nostru.

Se poate dona în contul: ES94 0182 5322 2302 0579 2632. Contul este deschis pe numele Adelina Catrina.

Foto: facebook

Sursa: jurnalemigrant.com

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI