4.3 C
Pitești
29 nov. 2023

Anunţ privind organizarea licitaţiei intermediare pentru vânzarea de lemn fasonat producția anului 2023

Anunţ privind organizarea licitaţiei intermediare pentru vânzarea de lemn fasonat producția anului 2023

Organizatorul licitaţiei: Directia Silvică Argeș, str. Trivale nr. 82, Mun. Pitești, jud. Argeș, tel. 0248/213434; fax 0248/214099, e-mail office@silvapit.ro

Data şi ora desfăşurării licitaţiei pentru vânzarea de lemn fasonat: 23 octombrie 2023, ora 10.00.

Locul desfăşurării licitaţiei: platforma de licitaţie electronică a Direcției Silvice Argeș, disponibilă la adresa arges.fasonatrnp.ro

Tipul licitaţiei: licitaţie ELECTRONICĂ.

Licitaţia este organizată şi se va desfăşura potrivit prevederilor Regulamentului de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 715/2017 cu modificările și completările ulterioare și cu respectarea dispozițiilor din Legea nr. 46/2008, cu modificările și completările ulterioare.

Data şi ora organizării preselecţiei: 18 octombrie 2023, ora 10.00.

Data şi ora-limită până la care pot fi depuse documentaţia pentru preselecţie şi înscrierea la licitaţie: Dosarele conţinând documentele solicitate conform Regulamentului aprobat prin HG 715/2017, cu modificările şi completările ulterioare, se vor trimite DOAR  prin poşta electronică (la adresa licitatii@silvapit.ro), în format pdf, semnate cu semnătura electronică calificată sau sigiliu electronic calificat. Pentru înscrierea la licitaţiA ELECTRONICA operatorii economici vor transmite o cerere de înscriere la licitaţia electronică, cu indicarea identităţii lor electronice (adresa de e-mail validă a operatorului), la care se anexează documentele solicitate conform Regulamentului aprobat prin HG 715/2017, cu modificările și completările ulterioare, până la data de 17 octombrie  2023, ora 16.30.

Adresa de e-mail validă a operatorului economic este imperios necesară pentru transmiterea datelor de autentificare (utilizator și parolă) în platforma de licitație electronică.

Lista partizilor/grupajelor de partizi care se licitează, preţul de pornire la licitaţie pentru fiecare partidă/grupaj de partizi sunt afişate la sediul organizatorului şi pe site-ul www.rosilva.ro.

Volumul total de lemn fasonat oferit la licitaţie este: 3524.99 m3,

din care pe sortimente:

 • Buștean gater: 2044,17 (m3);
 • Lemn C.R.: 216,80 (m3);
 • Lemn pentru plăci: 756,36 (m3);
 • Lemn de foc: 501,61 (m3);
 • Cherestea: 3,53 (m3);
 • Lăturoaie: 2,52 (m3);

       şi, respectiv, pe specii şi grupe de specii:

 • răşinoase: 1159,96 (m3);
 • fag: 1031,43 (m3);
 • stejar, gorun: 348,15 (m3);
 • gârniță, cer: 19,26 (m3);
 • cireș: 106,12 (m3);
 • salcâm: 40,23 (m3);
 • paltin: 46,02 (m3);
 • plop: 495,89 (m3);
 • diverse tari: 60,85 (m3);
 • diverse moi: 217,08 (m3);

Loturile/piesele neadjudecate in urma desfășurării licitației electronice (loturile/piesele  la care nu au existat oferte la licitatie) se pot adjudeca prin negociere, în data de 24 octombrie 2023 începând cu ora 10:00, la sediul Direcția Silvică Argeș, str. Trivale nr. 82, Mun. Pitesti, jud. Argeș, în condiţiile prevăzute de regulament şi de alte reglementări în vigoare.

Negocierea se poate face cu orice operator economic admis la licitaţie care îndeplineşte criteriile pentru a face ofertă şi care solicită în scris aceasta, în limita sumei băneşti rămasă neutilizată din garanţia de contractare depusă pentru participarea la licitaţie.

Alte informaţii privind organizarea şi desfăşurarea licitaţiei: 

informaţiile relevante referitoare la echipamentul electronic folosit, condiţiile tehnice şi modalităţile concrete de realizare a conectării:

 • conectarea se realizează introducând fasonatrnp.roîn bara de adrese a browser-ului de internet. Se poate accesa direct link-ul din pagina licitatiernp.ro, se va selecta direcţia silvică corespunzătoare şi tipul de licitaţie „Licitaţie Lemn Fasonat”;
 • dispozitive ce pot fi utilizate: Calculator PC/  Laptop/ Tableta/ Telefon smartphone (cu sistem Android, IOS, etc);
 • Conexiune la internet stabilă: Mobilă: minim 3G+(H+), de preferat 4G sau Fixă: minim 10mbps;
 • Dispozitiv cu browser de internet, cu posibilitate de suport a următoarelor browsere: Chrome , Opera, Mozilla, Safari, sau Microsoft ®EDGE, ori Internet Explorer versiune 10 sau mai mult.
 • Riscurile neîndeplinirii condiţiilor tehnice minime de conectare la platforma electronică de licitaţie, conexiunea stabilă la internet cât şi asigurarea sursei de energice electrică necesară funcţionării dispozitivelor operatorului, inclusiv cazul fortuit, cad în sarcina operatorului economic după începerea licitaţiei.

Criteriul de atribuire: preţul cel mai ridicat.

Licitaţia electronică se desfăşoară într-o singură rundă de licitare, conform paşilor descrişi în caietul de sarcini, în ordinea loturilor de la ocoalele silvice programate a se licita, conform anunţului de licitaţie şi caietului de sarcini. Licitaţia electronică se închide după ultimul lot de la ultimul ocol programat, iar ora estimată de finalizare în ziua de licitaţie este ora 19.00.

Transmiterea documentelor la adresa licitatii@silvapit.ro și certificarea pentru conformitate cu originalul a acestora prin semnătura electronică calificată sau sigiliu electronic calificat se poate face de către reprezentantul legal al operatorului economic sau de către o altă persoană împuternicită în acest sens, în conformitate prevederile art. 1, lit.v) din HG 715/2017, cu modificările și completările ulterioare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI