1.2 C
Pitești
09 dec. 2021
spot_img

Alexandru Raicu, bronz la Paris

Sportivul piteștean Alexandru Raicu (73 kg) a obținut medalia de BRONZ la binecunoscutul Grand Slam de Judo de la Paris, desfășurat în perioada 16-17 octombrie 2021.

Student al Universității din Pitești, Facultatea de Științe, Educație Fizică și Informatică, programul de studii Performanță în Sport, Alexandru Raicu este legitimat la CSM – FC Argeș Pitești, unde este antrenat de profesorii Valentin Ioniță și Corneliu Pălărie.

Un rezultat foarte valoros și foarte muncit! Sincere felicitări, Alexandru, ție și celor care se ocupă de pregătirea ta! Mult succes în continuare!„, scrie Revista virtuală Ora de judo.

‘Vreau să încep prin a vă mulțumi tuturor celor care ați fost lângă mine și m-ați susținut începând de la cele mai bune, până la cele mai grele momente, care m-ați încurajat să ajung pe cele mai înalte trepte ale podiumului. Astăzi toată munca și efortul depus de-a lungul anilor și-au spus cuvântul și am reușit să obțin medalia de bronz la una dintre cele mai importante competiții „Grand Slam Paris”. Visul meu de-o viață începe să prindă culoare, cariera mea de sportiv începe să fie promițătoare. Este abia începutul, visez la titlul Olimpic și voi face tot posibilul ca acesta să devină realitate. Încă odată vreau să vă mulțumesc pentru toată susținerea și sprijinul acordat atât în antrenamente cât și în viata de zi cu zi!”, le-a transmis, de la Paris, sportivul, colegilor, antrenorilor și celor din conducerea clubului CSM Pitești.

Sursa și foto: Revista virtuală Ora de judo

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI