19.3 C
Pitești
19 mai 2024

Alege cariera militară!

Alege cariera militară!

Eşti o persoană dinamică, energică, eşti atras de ţinuta şi activitatea militară?
Acum este momentul!
Alege o carieră plină de satisfacţii – cariera militară!

Oferta educațională a Ministerului Apărării Naționale privind admiterea în instituţiile de învăţământ universitar militar pentru anul școlar/universitar 2024-2025:

RECRUTARE PENTRU PROFESIA MILITARĂ

Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară prin Biroul informare-recrutare al Centrului Militar Județean Argeș, activitatea de recrutare a tinerilor din județul Argeș – băieţi şi fete, pentru învăţământul universitar militar.
Pentru anul de învăţământ 2024/2025, Ministerul Apărării Naţionale vine în întâmpinarea tinerilor din judeţul Argeș (băieţi şi fete) cu o ofertă educaţională generoasă:

Pentru învăţământul universitar militar:
 Academia Forţelor Terestre ,,Nicolae Bălcescu” – Sibiu – 73 locuri;
 Academia Forţelor Aeriene ,,Henri Coandă”- Brașov – 26 locuri;
 Academia Navală ,,Mircea cel Bătrân” – Constanța – 10 locuri;
 Academia Tehnică Militară ,,Ferdinand I” – București – 212 de locuri;
 Institutul Medico-Militar București/Târgu Mureș – 67 locuri/ 45 locuri;
 Universitatea Națională de Apărare ,,Carol I” – București – 43 locuri;
 Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” – București-16 locuri (beneficiar Ministerul Apărării Naționale).
Termenul limită de înscriere este 31.05.2024.

Admiterea la programele de studii universitare de licență, pe locurile finanțate de la buget constă în susținerea de către candidați a unei probe de concurs, reprezentată de un test de verificare a cunoștințelor la disciplinele Matematică (9 itemi), Informatică (9 itemi) și Limba Engleză(18 itemi)- mai puțin Institutul Medico-Militar București/Târgu Mureș și Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” – București.

Se pot înscrie candidaţi care sunt în clasa a XII-a şi absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat care au vârsta de cel mult 26 de ani împliniţi în anul 2024 (24 de ani pentru aviație naviganți).

Pe toată durata pregătirii în instituţiile prezentate se oferă gratuit şcolarizare, cazare, echipament, hrană şi asistenţă medicală, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare şi multe alte facilităţi. Activităţile şcolare, dar şi cele extracuriculare, oferă elevilor reale condiţii de dezvoltare din toate punctele de vedere, într-un mediu adecvat, dar şi perspectiva unei cariere în cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

ARMATA oferă ceea ce-şi doreşte orice tânăr, aflat în momentul crucial al alegerii drumului în viaţă, respectiv: educaţie gratuită, o bună pregătire profesională, un loc de muncă la finalizarea studiilor, adrenalină, posibilitatea de afirmare şi construirea unei cariere, un trai decent garantat de un venit sigur şi atractiv.
Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Argeș, activitatea de recrutare se desfăşoară la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Argeș General ,,CONSTANTIN CHRISTESCU”, situat în Pitești, strada Craiovei, nr. 150, luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.00-16.00, marţi între orele 08.00-18.00, iar informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0248/215284.
Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro sau www.recrutare.mapn.ro și pe paginile de socializare http://www.facebook.com/RecrutareMApN sau http://www.facebook.com/Centrul Militar Județean Argeș.

 

Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI