7.6 C
Pitești
21 feb. 2024

Acum, incendiu în centrul Piteștiului

A fost semnalat un incendiu într-o clădire de birouri în Pasajul Școlii, lângă Alcadibo. Din fericire, nu au fost probleme grave, nu a ars cu flacără, ci doar o problemă la o priză.

Au intervenit pompierii piteșteni care s-au prezentat cu o autospecială de intervenție și o autoscară, dar nu a fost nevoie să le folosească.

Din păcate, în ultima vreme sunt  tot mai multe probleme cu potențial de incendiu la aparatele și la instalațiile electrice din dotarea clădirilor. E și normal să se supeaîncălzească și prizele, mai ales de la aparatele de aer condiționat care merg în plin pe căldurile astea și consumă foarte multă energie. Cumulat cu celelalte aparate, duc la scurt-circuite sau chiar la incendii. De aceea, e bine să fim prevăzători. Instalațiile electrice să fie dimensionate în funcție de consumatori și vetificate tot timpul. Aparatele mari consumatoare de energie să fie puse în prize separate, cu împământare, nu împreună cu alte aparate care să ducă la supraîncălzirea acestora. Iar prima măsură care trebuie luată în cazul unui incendiu este să decuplăm aparatele de la sursele de energie.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI