22.8 C
Pitești
15 iul. 2024

Acţiune de ecologizare făcută de voluntari în cartierele Găvana 2 şi 3

În această dimineaţă, mai mulţi tineri coordonaţi de dl. Jean Robert şi împreună cu voluntari din Asociaţia Zimbrul Carpatin, condusă de Ionuţ Codrea, au făcut o acţiune de curăţenie în zona marginii cartierelor Găvana II şi III, liziera pădurii. Ei au muncit enorm şi au strâns foarte mulţi saci cu gunoaie.

Dăm mai jos mesajul acestuia postat, după terminarea acţiunii, pe grupul de facebook Piteşti, oraşul meu, mesaj care este un strigăt de disperare al unui om care s-a săturat de mizeria din oraşul în care locuieşte şi pe care îl iubeşte.

„Această acţiune de anvergură pro-mediu a fost făcută în colaborare cu Asociaţia Zimbrul Carpatin, căreia îi mulţumesc. Însă ce se vede în imagini nu ar trebui să se mai repete, şi prin asta fac apel la cetăţenii cartierului Găvana (2 şi 3). Fiţi responsabili! Ce s-a găsit în partea de pădure din spatele Şcolii nr. 15 a fost bombă ecologică. Totodată, există un HCL în baza căruia proprietarii de teren privat sunt obligaţi să îşi întreţină terenurile, cum este şi terenul pe care s-a făcut această acţiune şi o să fac o sesizare către primărie pentru a se acţiona. Şi iarăşi, totodată am recomandat Poliţiei Locale să circule mai des prin acea zonă. Foarte multe sticle de băutură s-au găsit acolo, ori românului îi place să bea, să fumeze, dar să lase gunoiul pe unde apucă. Nu mai merge aşa! Şi eventual montarea unor camere de luat vederi în zonele problematice, cu preponderenţă cele de la margine de pădure. Aşadar, fiţi responsabili, căci pentru oraşul ăsta o faceţi!”

Postarea a stârnit peste 50 de comentarii şi aprope 500 de like-uri.

Foto: facebook/Jean Robert (mulţumim)

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site