18.7 C
Pitești
23 sept. 2023

A murit colonelul SRI Florin Cârjan

A murit colonelul SRI Florin Cârjan

Astăzi, col. (r) Florin Constantin Cîrjan a încetat din viață după o lungă suferință pe care a înfruntat-o cu optimism și demnitate.

Colonel SRI la Pitești, a fost locțiitor SRI – Secția Județeană Argeș. A lucrat în domeniul securitate economică. Avea doar 56 de ani.

 

《Astăzi, după o lungă și nedreaptă suferință, tatăl meu, col. (r) Florin Constantin Cîrjan a pierdut războiul în fața unei nemiloase boli cu care s-a luptat cu demnitate și eroism, și față de care a ieșit învingător după fiecare bătălie.
Trupul neînsuflețit va fi depus la capela Bisericii Sfântul Dumitru din cartierul Găvana 3.

Pentru exemplul de familie unită pe care tu și mami ni l-ați oferit mie și Mădălinei, pentru modelul de tată, soț și bunic ce ne-ai fost, pentru înțelepciunea cu care ne-ai ghidat la fiecare pas, pentru îndrumările tale care ne-au devenit lecții de viață, pentru respectul pe care ne-ai învățat să îl purtăm, pentru blândețea, bunătatea, curajul și voința ta, pentru tot și pentru toate, îți multumim, tati !

Cu deosebită considerație, colonele!
Rămas bun, tati! Te iubim până dincolo de Dumnezeu!》, a transmis fiica îndurerată.

Dumnezeu să-l odihnească!

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] By Arges Press aprilie 27, 2023 A murit colonelul SRI Florin Cârjan Astăzi, col. (r) Florin Constantin Cîrjan a încetat din viață după o lungă suferință pe care a înfruntat-o cu optimism și demnitate. Colonel SRI la Pitești, a fost locțiitor SRI – Secția Județeană Argeș. A lucrat în domeniul securitate economică. Avea doar 56 de… Citește tot articolul pe ArgesPress.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI