24.3 C
Pitești
15 iul. 2024

A început vandalizarea noilor stații de autobuz

A început vandalizarea noilor stații de autobuz

Nici nu s-au terminat de montat noile stații de autobuz în oraș, că s-au și găsit niște nesimțiți care să-și lipească afișele pe ele. Și culmea, chiar unii care se dau jurnaliști. Deci, care s-ar presupune că au o responsabilitate civică mai accentuată.

De noaptea minții!

Incitați de acest afiș, am luat la rând stațiile noi abia montate în oraș. Pe multe dintre ele, vandalii au lipit afișe. Și chiar pe cele din centru! În mod sigur, cunoscânu-l pe primarul Gentea, nu va lăsa nepedepsite astfel de fapte iar vandalii vor suporta rigorile legii, pentru că astfel de fapte sunt pedepsite de lege, dar în primul rând ar trebui să suporte oprobiul public. Cetățenii care văd astfel de fapte să ia atitudine! Vrem oraș european, dar nu avem grijă de el.

Civilizare cu forța!

S-a investit mult în înfrumusețarea orașului. După toate eforturile depuse și cheltuiala făcută, vin niște nesimțiți și dau cu sprayuri grafitti pe pereți, rup florile de pe pod sau le scot din rădăcină pe cele din parcuri, lipesc afișe sau scriu cu grafitty pe noile stații, vandalizează locurile de joacă etc. Cu alte cuvinte, fac „ceva” pe munca ta.

Vă amintiți stațiile vechi, pline de afișe lipite unele peste altele, rupte, mizerabile, soioase chiar? Cu așa nesimțiți în câteva luni vor ajunge și acestea noi la fel. Nu se poate să mergem cu tupeul și nesimțirea atât de departe!

Așa arătau vechile stații. În curând, cu asemenea oameni, și cele noi vor arăta la fel!?

Așteptăm din partea poliției locale o mai mare implicare și chiar o reacție dură. Sunt acolo date de identificare ale celor care și-au permis să vandalizeze noile stații: agenții de fotomodele, vânzări de apartamente, precum și acest așa-zis site de presă. Rușine!

De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!

Trecând peste gestul incalificabil al celui care a lipit afișele, am intrat și noi pe acest site căruia i se face reclamă (lucrăm de peste 30 de ani în presă și nu am auzit de el !) și am fost uimiți (în sens negativ) de conținutul incoerent și agramat. Rezolvă el problemele argeșenilor! Vai de el!
Bine de știut: nu vă puneți încrederea în toți impostorii! Nu oricine – dintre cei care își fabrică niște afișe și își fac un site în care scriu orice mizerie – e jurnalist. Iar acesta sigur nu este!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site