14.8 C
Pitești
02 oct. 2022
spot_img

Schimbări importante în PNL Argeș

PNL Argeș a transmis un comunicat de presă prin care ne informează că organizația județeană se află într-o amplă reorganizare, că s-au facut analize interne privind activitatea aleșilor locali, iar Biroul Permanent Județean a decis 《 să reîmprospăteze garnitura de consilieri locali. În acest sens a fost constituită o comisie care are misiunea să-i evalueze, din punct de vedere al activității locale și al implicării în viața comunității, pe toți consilierii care au fost aleși pe listele PNL》.

Deci, vom avea de-a face cu schimbări în ceea ce privește componența unor consilii locale, iar „trădătorii” vor fi maziliți. Departe de noi gândul de a contesta astfel de măsuri, într-un partid trebuie să fie disciplină „ca la armată”, e nevoie de curățenie internă (ca în orice casă, când mai trebuie aruncate anumite lucruri fără rost), iar cei care nu mai sunt în grațiile conducerii centrale, trebuie să plece.

《 În prima linie a administrației locale, PNL Argeș dorește să susțină oameni care înțeleg conceptul de echipă, muncesc pentru dezvoltarea comunităților din care fac parte și tratează cetățenii cu respect. Atunci când aceste principii sunt încălcate vom acționa în consecință. Astfel, în cazul a 5 consilieri locali, BPJ a luat act de solicitările și motivările Birourilor Locale și a votat în unanimitate pentru excluderea lor.

Totodată Biroul de conducere al PNL Argeș a validat prin vot cu unanimitate hotărârea Biroului Permanent Local al PNL Pitești privind sancționarea cu avertisment a viceprimarului municipiului Pitești, Gelu Tofan.》, anunță PNL Argeș. Cuiul lui Pepelea ar fi fost declarația lui Tofan dată pe un post de televiziune local cum că „cel mai bun candidat al PNL pentru alegerile viitoare ar fi Cristian Gentea”. Se știe că Tofan are o relație bună cu actualul primar, bazată pe respect reciproc, iar această „ofensă” adusă lui Mihai Coteț, cel care și-ar dori să candideze la următoarele alegeri, este de neiertat.

O atenție deosebită a fost acordată de către partid comunei Călinești, cea mai mare comună din Argeș (unii spun că ar fi cea mai mare din țară, dar nu s-a dovedit), unde Biroul Permanent Județean al PNL Argeș a analizat activitatea organizației locale PNL Călinești și a decis dizolvarea conducerii acesteia. A conducerii doar, nu a organizației.《 Din păcate, PNL Călinești nu a reacționat și nu a fost o alternativă credibilă în fața cetățenilor》 atunci când au trimis în teren niște tineri total neavizați care să strângă semnături de la localnici pentru demiterea primarului Mihai Georgescu. Or acesta, chiar dacă avea atunci imaginea făcută praf, tot se bucura de multă trecere la cetățeni.

Noua conducere pe care BPJ al PNL Argeș a propus-o la Călinești este una echilibrată, care înțelege nevoile și problemele comunității, fiind formată din oameni care au hotărârea și curajul să aplice un proiect liberal serios, bazat pe respectul față de cetățean.

Ionuț Gheorghe, președintele Casei de Asigurări de Sănătate Argeș, de profesie economist, a preluat conducerea PNL Călinești și a fost mandatat să organizeze noua echipă. Ca vicepreședinți au fost validați doi antreprenori de succes, Radu Stâlpeanu și Cosmin Pielmuș și un profesor din localitate, Daniel Stoica.

Secretarul general al PNL Călinești este doamna prof.dr. Delia Dumitrică și din conducere mai fac parte: Grosu Ioan, Terteci Viorel, Velcea Stănescu George, Adrian Tesloianu, Nedelcu Cristian, Velcea Valentin și Marinela Marinoiu》, transmite PNL Argeș.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

error: Continut protejat!!