21.5 C
Pitești
24 mai 2024

Ziua comunei Suseni – sărbătoare și distracție

Ziua comunei Suseni – sărbătoare și distracție

Ca de fiecare dată, în jurul finalului de iulie Comuna Suseni își sărbătorește Ziua sa. Nici de data aceasta nu a fost altfel, pe platoul dedicat acestei sărbători strângându-se peste o mie de oameni, din comună dar și din împrejurimi.

A fost a 17-a ediție, iar primarul Radu Doru a organizat totul impecabil. De la programul artistic și artiștii invitați, până la Dansul Torțelor – un moment special, devenit tradițional, pe care îl organizează în fiecare an la finalul sărbătorii, urmat de un impresionant foc de artificii.

Au venit, să-și arate susținerea pentru primarul Radu Doru, președinta PNL Argeș și ministrul Justiției, Alina Gorghiu, însoțită de prefectul Radu Perianu și de Iani Popa, dar și vicepreședintele Consiliului Județean, Marius Nicolaescu insoțit de mai mulți delegați din partea PSD, primari ai altor comune, atât din PNL cât și din PSD. Au fost prezenți, de asemenea, deputații Aurel Bălășoiu, un prieten al comunei Suseni, și Nicolae Georgescu. Pentru politicieni, a fost un adevărat „tur de forță” ieri, pentru că s-au sărbătorit zilele a trei comune importante din Argeș – Țițești, Domnești și Suseni – iar ei au ținut să fie prezenți la toate cele trei evenimente.

În final, impresionantul Dans al Torțelor, organizat de copiii din localitate, a fost un moment de excepție, împletind momente istorice cu dans și muzică. Așa cum spunea profesoara care a gândit acest scenariu și l-a pus în operă, împreună cu copiii, cu implicarea nemijlocită a primarului, momentul s-a bazat pe trei piloni ai istoriei noastre: Ciprian Porumbescu, Mihai Viteazul și Columna lui Traian. Dansul Torțelor a devenit un moment special al acestei sărbători și a transmis multă emoție și patriotism. Deși a avut loc la o oră destul de târzie, Alina Gorghiu împreună cu staff-ul său, a ținut să îl vadă.

La mulți ani, Suseni!

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI