3.2 C
Pitești
07 dec. 2023

Zilele Orașului Ștefănești – premii și distracție la superlativ

Zilele Orașului Ștefănești – premii și distracție la superlativ

Ziua Orașului Ștefănești a început cu un cuvânt de bun venit al primarului Nicolae Velcea, care și-a invitat pe scenă oaspeții pentru a le mulțumi pentru sprijinul acordat în împlementarea proiectelor orașului Ștefănești: primarul Piteștiului, Cristian Gentea, împreună cu care a realizat transportul metropolitan, primari din alte localități prietene sau vecine; Ion Georgescu, primarul Mioveniului, Nicolae Dascălu de la Mărăcineni, Ion Gârleanu, de la Bogați etc. De asemenea, întreaga echipă PSD a venit să-l susțină, să-l felicite, să-i recunoască meritele lui Nicolae Velcea, primarul care în numai 3 ani a adus în Ștefănești fonduri de peste 50 de milioane de euro.

Au ținut să-i fie alături senatorii Ovidiu Puiu și Cristina Stocheci, deputatul Nicolae Georgescu, ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, subprefectul Bogdan Minciunescu, precum și alți colaboratori.

A urmat premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, primarul și viceprimărița oferindu-le acestora Placheta de Aur, un coș cu flori și un premiu în bani. De asemenea, au făcut o poză cu fiecare cuplu.

Au fost premiate pentru longevitate în căsnicie următoarele familii: Badea Alexandru și Florica, Bărbulescu Ion și Gheorghița, Chirca Ion și Alexandrina, Diaconu Ion și Elena, Din Gheorghe și Maria, Dumitrache Ilie și Smaranda, Florescu Gheorghe-Mihail și Silvia-Alexandra, Ghilencea Vasile și Profira, Grigorescu Dumitru și Ioana, Marangoci Mihai și Tatiana, Mavrodin Constantin și Gheorghița, Mihalcea Nicolae și Vasilica-Elena, Morlova Marin și Elena, Păunescu Andrei si Mariana, Sima Constantin și Ana, Stancu Alexandru și Elena și Stănculescu Aurel și Cornica. Felicitări tuturor pentru cei 50 de ani de înțelegere, iubire, și pentru exemplul pozitiv pe care îl dau tinerilor!

A urmat apoi premierea elevilor care au terminat anul școlar cu media 10, a elevilor olimpici din localitate, precum și a micilor sportivi de la Clubul Sportiv din Ștefănești.

După acordarea premiilor s-a trecut la distracție. Mai mulți artiști au urcat pe scenă, au cântat, au făcut atmosferă și i-au invitat pe localnici la joc.

Cei prezenți s-au bucurat de produse dulci proaspete și de calitate, precum și de voia bună specifică unei sărbători a comunității. Primarul le-a oferit cetățenilor numeroase surprize: vouchere gratuite pentru produse dulci, acordate copiilor, bilete de participare la o tombolă cu premii extraordinare (câte unul pentru fiecare familie din localitate), spectacol cu artiști valoroși, cap de afiș fiind reputata Maria Dragomiroiu.

Petrecerea este în curs, iar platoul dintre blocuri și pasarelă e plin de lume multă, care așteaptă să se mai răcorească vremea și să urce pe scenă artiștii lor preferați.

În pauzele dintre evoluțiile artiștilor au avut loc  trageri la sorți ale câștigătorilor tombolei organizată de primărie. S-au câștigat mai multe premii constând în boxe audio, ceasuri, fiare de călcat, cuptoare cu microunde, televizoare, mașini de spălat, aragazuri și un frigider.

Sărbătoarea s-a încheiat cu un superb  foc de artificii.

La mulți ani, Ștefănești!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI