13 C
Pitești
07 mai 2021

Zeci de voluntari la acțiunea de plantare de la Oarja

Primarul comunei Oarja, Constantin Bîlea, a reușit să strângă zeci de voluntari care, împreună cu personalul primăriei, au început acțiunea de plantare a puieților, așa cum anunțase săptămâna trecută. Peste 400 de plopi, plute și sălcii vot fi plantate în mai multe locuri de pe raza comunei Oarja, în scopul îmbunătățirii calității spațiilor publice. Acțiunea este în plină desfășurare, urmând ca la sfârșitul zilei să se facă bilanțul ei. O inițiativă care se repetă an de an, mai jos în fotografii se văd copacii plantați anul trecut.

Ca o pată de culoare a acțiunii, parlamentarul PSD de Argeș, medicul Cristina Stocheci, a dorit să participe voluntar, exprimându-și susținerea față de astfel de inițiative.

Ziua de 22 aprilie nu a fost aleasă întâmplător de autoritățile din Oarja, ea este data la care se sărbătorește Planeta Pământ. Ziua Internațională a Pământului, ce anul acesta are ca temă „Restaurează-ți Pământul!”, încearcă să responsabilizeze locuitorii planetei cu privire la efectele poluării pe termen lung.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

NOUTĂȚI