25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

Vrei o carieră la ISU?

Vrei o carieră la ISU?

Pe parcursul zilei de ieri, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș au participat la un eveniment de recrutare mai aparte, organizat de echipa Cafeneaua cu Joburi.

Într-un mediu relaxant, toți cei interesați au avut posibilitatea să afle oferta educațională, dar și disponibilitatea locurilor de muncă pe teritoriul județului nostru.

《 Ne-am bucurat să vedem cum oameni de toate vârstele au fost interesați să discute cu noi și ceilalți angajatori despre începerea unei activități pe care s-o facă cu plăcere și care să le ofere și posibilitatea de a evolua în carieră.

Persoanele cu care am interacționat au aflat lucruri importante despre întreaga noastră activitate, care nu presupune doar intervenția propriu-zisă în situații de urgență, ci și activități de avizare-autorizare ale amenajărilor și construcțiilor, verificarea diferitelor obiective, activități în domeniile financiar, logistic, resurselor umane, comunicații și tehnologia informațiilor, pregătirea cetățenilor, precum și alte activități importante în buna funcționare a instituției.

Noi vă așteptăm alături de noi, fie prin parcurgerea unor cursuri la instituțiile de învățământ ale M.A.I., fie prin concursuri pentru cadrele active sau încadrare din sursă externă, urmărind disponibilitatea locurilor scoase la concurs pe site-ul https://hub.mai.gov.ro/.》, a transmis ISU Argeș.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI