22.8 C
Pitești
15 iul. 2024

Vor să intre în Cartea Recordurilor

În data de 31 iulie 2021 (dată validată de Guinness World Records), începând cu ora 10.00 se desfășoară la Câmpulung o amplă acțiune a tinerilor de la Clubul de voluntariat LEO Leolution Câmpulung – 75 de voluntari LEO încearcă să doboare un record mondial.
„Vrem să stabilim un nou record mondial și pentru aceasta am colectat aproape 20.000 de caiete format A4 care vor fi folosite pentru a forma cu ele un logo-mozaic ”LEO” (suprafața 1.033,164 mp) și apoi a le îndrepta spre reciclare.
Pentru că este cea mai mare organizație de voluntariat&charity din lume, Cluburile LIONS District 124 România, în general & Clubul LIONS ”Negru Vodă” Câmpulung, din dorința de a face viața comunităților mai bună, cu altruism și devotament față de semeni, își continuă activitățile cu implicare directă în viața de zi cu zi, acționând pe direcțiile principale ale misiunii lor de servicii umanitare, printre care și protecția mediului.
LEO Leolution, ca extensie a părții de tineret a clubului ”Negru Vodă” este o prezență activă în viața comunității câmpulungene încă de la înființare, funcționând sub deviza ”Solution through evolution”, iar acum ”leuții” vor să doboare un record mondial, dorind să atragă atenția cât mai vizibil asupra importanței enorme a protejării mediului și reciclării hârtiei.
După alcătuirea mozaicului, pe Stadionul Clubului Sportiv Muscelul, toate caietele vor fi încredințate A.D.I. SERVSAL Argeș pentru redirecționare către o reciclare eficientă.
Realizarea acestui Logo-mozaic reprezintă o șansă de a-și afirma într-un mod unic și concret implicarea în viața comunității.
*****
Cel mai mare mozaic de notebook-uri (sigla) măsoară 702,82 m² și a fost realizat de Abu Dhabi University & Knowledge Group, în Abu Dhabi – Emirate Arabe Unite,  la 21 martie 2018
*****
Dorința membrilor LEO& LIONS este de a se concentra, alături de parteneri comunitari strategici, în proiecte care au forța să genereze schimbări de atitudini și efecte pe termen lung în comunitățile din care fac parte.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site