22.8 C
Pitești
15 iul. 2024

Vindeau brânză direct de pe trotuar

Vindeau brânză direct de pe trotuar

《 În perioada 24 – 25.06.2023, polițiștii locali cu atribuții de control comercial din cadrul Biroului D.C.A.S.A.C.P.M., alături de polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Pitești – au efectuat o acțiune inopinată de control în piețele din municipiul Pitești, în vederea respectării modului de desfășurare a unui comerț civilizat, conform legislației în vigoare.》, a transmis Poliția Locală Pitești.

Au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale conform O.G. nr.99/2000 actualizată și H.C.L. nr.283/2021 modificată, în valoare totală de 9600 lei, urmând ca zona să fie monitorizată și în perioada următoare.

Au fost depistate mai multe persoane care comercializau produse lactate (brânză) în cantități foarte mari, direct pe trotuar, în condiții insalubre sau din portbagajul mașinii, acestora fiindu-le aplicate avertismente inițial, iar pentru neconformare sancțiuni contravenționale.

《 Totodată, micii producători agricoli, acele persoane în vârstă care vindeau câte o legătură de verdeață la colț de stradă, au fost îndrumate și așezate pe mesele din interiorul piețelor, pe acele mese de tip „social” (fără plată), dar în condiții de igienă.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare, în scopul verificării unei bune organizări și defășurări a actului de comerț, conform atribuțiilor stabilite prin lege.》, au mai transmis polițiștii locali.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site