33.7 C
Pitești
19 iul. 2024

Victorie RB Racing în etapa a doua a Campionatului Naţional de Rallycross

Victorie RB Racing în etapa a doua a Campionatului Naţional de Rallycross

Multiplul campion naţional Gigi Ticuţă a trecut de trei ori linia de sosire primul, în etapa de RallyCross de la Bradu, de două ori în postura de antrenor şi o dată ca pilot. Iris Muscalu şi Rareş Şain au câştigat prima etapă din cariera de piloţi ai Clubului RB Racing.

În etapa a doua a Campionatului Naţional de Rallycross, care s- a desfăşurat la Bradu, lângă Piteşti, sâmbătă şi duminică, 3-4 iunie, clubul muscelean RB Racing a aliniat 4 piloţi, debutantul Rareş Solomon, de acum mezinul echipei la Juniori 1 (12-14 ani), Iris Muscalu, în aceaşi clasă Juniori 1, Rareş Şain, la clasa Juniori 2 şi multiplul campion naţional Gheorghe Ticuţă la clasa H3.

De menţionat faptul că în această etapă, Iris Muscalu a fost singura prezenţă feminină prezentă la start.

Lucrurile au mers foarte bine pentru piloţii de la clubul muscelean RB Racing, Iris Muscalu a dominat întreg weekendul câştigând tot ce se putea câştiga şi adjudecându-şi pentru prima dată o etapă de Campionat Naţional.

A urmat Rareş Şain care, de asemenea a dominat calificările şi a câştigat finala, acesta fiind şi pentru el prima etapă câştigată.

Debutantul Rareş Solomon a încheiat competiţia pe poziţia a patra şi se anunţă un pilot de viitor.

Deşi maşina cu care a concurat a avut ceva probleme, Gigi Ticuţă a făcut spectacol la Bradu câştigând finala, trecând de trei ori linia de sosire primul, de două ori în calitate de antrenor şi o dată în calitate de pilot. RB Racing, deşi a fost prezentă cu doar 4 piloţi la start, din care 3 juniori, reuşeşte 3 victorii şi un loc patru, ceea ce îi conferă şi titlul de echipă câştigătoare a etapei de la Bradu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site