28.2 C
Pitești
22 iul. 2024

Viața reală și alunița de pe fesa dreaptă (articol de opinie)

Se vorbeşte tot mai mult despre „reţele” fără a se specifica, de fiecare dată, sensul şi rolul acestora. Există reţele care controlează zone mari de activitate, pieţe de desfacere, cursul valutar, mişcarea populaţiei, viaţa multor oameni. Sunt foarte evoluate şi performante reţelele care se ocupă de „stabilirea şi numirea” domnitorilor sub masca participării la vot a celor care mai cred în puterea sincerităţii lor (vezi referendumul Băsescu, franţuzoaica de la Sectorul unu, parlamentarul fără studii începute).
Sunt reţele perfecţionate şi în care s-au investit fonduri imense doar pentru denigrarea şi inventarea ideilor prin care pot fi compromise persoane publice, urmărite, şantajate, provocate. În aceste reţele şi-au găsit un loc călduţ şi bine remunerat (din banii cui?) – postacii, personaje dubioase, cu comportament golănesc, vulgare, imune la intervenţiile organelor de ordine care, de cele mai multe ori, sunt hipnotizate de aceştia (vezi comportamentul „tinerilor, frumoşi şi liberi”) în interiorul şi în jurul parlamentului în legislativul trecut.
Zilnic apar asociaţii finanţate şi dirijate de indivizi din umbră, cu potenţă financiară şi interese la nivel macrosocial sau „comunități” (aşa îşi spun) formate probabil, după numărul la pantofi sau greutatea creierului – Comunitatea „Corupţia ucide”, „Fără penali în funcţii publice” (nu penalii lor, îi punem pe ai noștri), Asociaţia „Evoluţie în instituţie” – te numeşte partidul pe funcţie în stadiul de pitecantropus erectus, apoi ieși cu două mastere şi un doctorat!
Reţelelor care se ocupă „cu detoate” pe plan mondial, inclusiv naţional – le vom dedica un spaţiu special, după ce se va încheia cu privatizarea a tot ce este românesc, va fi tăiat ultimul copac secular din pădurile țării şi va fi transportat, fără certificat Covid, la Viena, Câţu îşi va revendica Roşia Montană şi va eradica „Ciuma Roşie”, după ce ne vom dezintegra iar „câinii cu covrigi în coadă” vor dispărea, odată cu „guvernul meu, parlamentul meu, coaliţia mea … ”, mutate în vest pentru o pensie specială.
În mare vogă sunt Reţelele de socializare, iar cine nu are cont sau nu apare conectat „ori e prost, ori e plecat (dus!), la mare căutare fiind Facebook-ul. Aici întâlneşti pe cine nu cunoşti, te măriţi sau te însori, apoi te apucă fiori, apar elemente din viaţa reală fondate după dorinţa şi priceperea cotizanţilor, interacţionezi cu analfabeţi funcţionali, cu puştoaice care chiulesc de la şcoală, cu indivizi care „şi-au mai tras o maşină sau o amantă”.
Ţara este condusă de pe… Facebook – preşedintele a postat, primul ministru a postat, Barna, Hunor, Orban… au postat, funcţionara de la primăria ,,Prăbușirea” a postat, profesoara de ,,etică” a postat. Dar când mai lucraţi pentru ţară, sacrificaților, dacă tot postaţi? Şi nenea Gheorghe din satul „Uitat de lume” cum află noutăţile vieţii sociale dacă voi doar postaţi? (Înţeleg că, pentru ca să fiţi eficienţi şi să economisiți timp, postaţi de la WC, stând pe scaun doar în pauza de masă!). Cât de interesantă și șocantă ar fi o statistică privind activitatea pe reţelele de socializare a persoanelor aflate la serviciu şi plătite din bani publici și ce timp le-ar rămâne pentru rezolvarea problemelor și responabilităților pentru care se scoală de dimineață uitând să se spele pe dinți fiind protejați de masca medicală.
Sper că aceste reţele să nu fie contaminate de un nou virus pentru că ar lua-o… razna toţi nebunii şi nu am mai afla, în timp real, pe unde schiază preşedinţii, unde se bat Câţu cu Orban, ce aluniţe au pe fese vedetele încă în viaţă, când şi ce facultăţi o să termine parlamentarii neterminaţi (Evoluţie în instituţie, nu?). Dacă totuşi apare virusul, de el se va ocupa, aşa cum am promis,

ANTIVIRUS!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site