9.8 C
Pitești
01 dec. 2023

Vă rugăm, nu deranjați! Aleșii ,,lucrează”!

Fac un apel de suflet la domnii Marga și Liiceanu – nu întâmplător intelectuali de marcă adorați, la doamna Budeanu, să nu mai deranjeze pe ,,gânditorii” de la Guvern și Parlament prin intervențiile dumnealor, deranjând cu argumente pertinente aceste personaje ce vor să-și lase numele pe monumente încă neproiectate, sfidând adevărul ,,sprijiniți în pungă”! În această liniște, vecină cu pustietatea, sunt negate toate realitățile, istoria este interpretată după directivele unchiului Sam, iar românii sunt umiliți și mințiți, ,,punga” țării fiind împărțită în conturi de nababi.
Este o liniște nefirească în această coaliție, unde ideile antagoniste (de la cine idei?) au trecut în etapa de… ,,ciocul mic și contul mare“! Cine își imagina că, până a ajunge în locuința românului, electronii trec prin buzunarele băieților deștepți (hoți pe românește, nu întreprinzători cum le place să li se spună), fiecare adăugând elemente măsurate în euro și nu doar măsurarea tensiunii și intensității. Mai mult plătim transportul (probabil indivizii aceștia cară curentul în portbagajul ,,merțanelor” cu care își plimbă… animalele de companie. Asta au făcut liberalii prin… liberalizarea pieței energiei, ,,măgărie” cunoscută și de pesediști, care tac să nu deranjeze. De fapt nu mai contează doctrina, ci doar valoarea beneficiului care pentru ei, cei de la putere – în această coaliție antinatură, s-au organizat ca niște hiene împotriva propriului popor.
Popescu – de la Energie face ce vrea fără să fie capabil să elaboreze o ordonanță de urgență (tot interese ascunse?), Cîmpeanu joacă Alba-Neagra cu bursele sociale fără ca cineva să-l deranjeze, ,,Alinuța” parcă se screme când încearcă să ne facă să înțelegem nu cum a ajuns ea acolo, ci cum nu pricepem noi marile probleme ale omenirii cu care ea se confruntă. În teritoriu ,,linsul” a devenit activitate curentă, aplicându-se proverbul ,,O mână spală pe cealaltă și amândouă fața”! Nu pot să spun obrazul, că nu ,,posedă” așa ceva.
Zilele trecute, ,,Forul legislativ al patriei noastre – Senatul” a abordat o problemă sub demnitatea lui Putin – creșterea cu 20% a salariilor demnitarilor – și au scos în față un individ care să motiveze că acestea sunt cu mult sub cele ale colegilor din alte țări. Băi omule (era să zic dobitocule), cunoști câte colonii au avut Franța, Anglia la care faci tu trimitere? Sau că în 1941, când nemții bombardau Londra, populația se adăpostea în… metrou? Vă dați toți cu părerea, dar nu explicați de ce la voi se poate mări (cum v-a trecut prin cap?) iar la omul muncii, nu? Parcă ,,amicul” tău de la învățământ spunea că… trebuie schimbată Legea Educației pentru a mări salariile profesorilor! Informați-vă, iar dacă aveți timp lecturați și puțină istorie, chiar Istoria Ucrainei unde, înainte de izbucnirea conflictului, românii noștri erau marginalizați încercându-se, prin ,,actorul” de serviciu, o asimilare rapidă.
Dar de unde să știți voi că SUA a pregătit Ucraina pentru a provoca Rusia (vă amintiți cum au plecat din Afganistan?) intuind a treia ,,bilă” ca la biliard – lovitură dată de dolar monedei europene, impunând sancțiuni și slăbind economia U.E.. Le-a ieșit perfect! Și să nu credeți că Biden are ,,amantă” din Ucraina, neputând urma ,,tratamentul” din cauza rușilor! Scopul scuză mijloacele, aceste mijloace periculoase din partea unor inconștienți.
Când vor ajunge la Azil le asigurăm, conform normelor internaționale, doza de…

ANTIVIRUS

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI