11.9 C
Pitești
24 mai 2024

Undă verde pentru cel mai modern stadion din țară, la Pitești!

Undă verde pentru cel mai modern stadion din țară, la Pitești!

Guvernul Marcel Ciolacu a aprobat astăzi Memorandumul care dă undă verde începerii construcției noului stadion “Nicolae Dobrin” din Trivale!

Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii, a postat azi pe facebook următorul mesaj: 《Sunt mândră să fac parte din Guvernul care va realiza această investiție majoră pentru municipiul Pitești! Sunt mândră să fac parte dintr-o echipă performantă care construiește la Argeș!

Orașul care l-a dat țării și lumii pe inegalabilul Dobrin merită să aibă o arenă de nivel internațional!

Felicitări primarului Cristian Gentea care, împreună cu echipa sa, a reușit să transforme în realitate un vis al sutelor de mii de suporteri ai echipei FC Argeș din județ și din țară.

Noul stadion – care va avea peste 15.000 de locuri – nu va însemna numai cea mai modernă arenă din țară, ci și o investiție de regenerare urbană de amploare în zona Trivale.

Cu o certificare UEFA 4, stadionul va fi eligibil pentru a găzdui competiții fotbalistice internaționale la cel mai înalt nivel. Toate tribunele vor fi acoperite.

Municipiul Piteşti are un număr de aproximativ 37.000 de copii şi elevi şi, în mod tradiţional, reprezintă o reală bază de selecţie pentru viitori campioni. Este de salutat, așadar, faptul că în cadrul viitorului complex sportiv va fi amenajat și Centrul de copii și juniori al FC Argeș.

Valoarea investiției este de 372.856.532 de lei cu TVA, cea mai mare parte a finanțării fiind suportată de la bugetul de stat.》

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI