17.2 C
Pitești
13 apr. 2024

Un primar din Argeș – închisoare cu executare

Un primar din Argeș – închisoare cu executare

Primarul comunei Aninoasa, Nicolae-Marius Manole a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, într-un dosar în care a fost anchetat pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată și agravată.

Faptele vizate au fost făcute în perioada în care acesta era președinte CA și director general la SC Indcarf SA.

Astăzi s-a judecat la Curtea de Apel recursul formulat de edil la decizia magistraților Tribunalului Argeș. Aceștia l-au condamnat pe primar la o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu executare, scrie institutiilestatului.ro.

Decizia a fost atacată la Curtea de Apel Piteşti, dar recursul a fost respins. Astfel, primarul va ispăși o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu executare și după aceea nu va avea dreptul să dețină funcții publice timp de 3 ani.

Iată decizia pe scurt a judecătorilor: „Respinge, ca nefondate, apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, inculpatul MANOLE NICOLAE-MARIUS şi partea civilă ANAF Bucureşti – DGRFP Ploieşti, pentru AJFP Argeş împotriva sentinţei penale nr. 123/13.04.2023 pronunţată de Tribunalul Argeş în dosarul nr. 7487/109/2019. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă apelantul inculpat la 400 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 14 decembrie 2023 la Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie.”

Ieri primarul din Aninoasa a fost prezent la sărbătoarea „Ignatul la Golești”. Probabil ultima petrecere, de rămas bun. Poate spera la o altă soluție?

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI