11.5 C
Pitești
20 sept. 2021
spot_img

Ultima manea guvernamentală: ,,Vai vai vai – nivel de trai!”

În fiecare dimineaţă mă informez cât a crescut, peste noapte, nivelul… lui Câţu, cel care ne „abureşte” cu o logică economică personală neabordată în lucrările de specialitate. Că politica este sora minciunii şi mama manipulării nu este o noutate, dar să-l vezi pe primul ministru al unei ţări europene confundând nivelul de trai al oamenilor cu cel al şobolanilor din sectorul unu este mai mult decât obrăznicie. Doar pentru şobolani au fost create condiţiile unui trai mai bun şi nu cred că greşesc afirmând că aceşti şobolani – viguroşi, tupeişti aduşi de pe malurile Senei ca ofrandă dată populaţiei Bucureştiului pentru alegerea făcută (chiar dacă nu au făcut această alegere ci ea a fost impusă „noaptea ca hoţii”, pasivitatea de care dau dovadă alegătorii capitalei poate fi interpretată ca o acceptare tacită sau un bun simţ exagerat!), reprezintă un experiment al coaliţiei.

Și, grăieşte Câţu – a crescut salariul net mai mult decât inflaţia, deci diferenţa reprezintă creşterea nivelului de trai! Hai mă, Câţule că au fost fenomene meteo extreme şi au crescut toate cotele râurilor din țară, dar să faci astfel de confuzii şi să nu analizezi ceilalţi indicatori economici, să nu vezi realitatea de zi cu zi justifică „expulzarea” ta din circuitul internaţional şi detaşarea la emisiunile de folclor, lansându-te cu maneaua „Vai vai vai – nivel de trai!” după ce ai obținut nota minimă la proba de dicție cu pamfletul „De la ciuma roșie la ciuma galbenă”!

Tu nu ai cum să vezi cât a crescut preţul benzinei pentru că foloseşti toată logistica guvernului atât în rezolvarea problemelor personale cât şi a celor de partid (curat, murdar coane Fănică!). Cine îţi face cumpărăturile, domnule Florinel, şi cu cardul cui? Sau funcționează nonstop cantinele cu circuit închis atât la guvern cât şi la parlament? Parcă contestai aceste practici… comuniste, nu? A, nu tu, ci colegul tău Barna, cel cu firmele de consultanţă pe bani europeni tocaţi pe… formare profesională. El nu-ţi şopteşte că spui aberaţii sau asta este înţelegerea? Apropo de formare profesională prin implicarea lui Dănuţ – şomerii din ţară au mai multe specializări decât în… Epoca de aur, ataşând la dosarul personal certificate de bucătar, sudor, electrician, brutar, infirmier etc. Bani europeni accesaţi prin proiecte (ce frumos sună, nu?), sifonaţi şi contaminaţi de la cel mai înalt nivel. De sifonare se vor ocupa organele de drept, de contaminare doar…

                                                ANTIVIRUS

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI