13.2 C
Pitești
21 mart. 2023
spot_img

Uber a venit şi în Pitești

De ceva vreme, siguranța este o prioritate pentru fiecare dintre noi. Fie că mergem la birou, la puținele evenimente care se întâmplă în această perioadă, sau ne umplem timpul cu diverse activități prin oraș, siguranța este pe primul loc atunci când vine vorba de adaptarea la noua normalitate.

Siguranța este vitală

Din acest motiv, suntem într-o continuă căutare de soluții care să ne aducă liniștea și relaxarea care vin cu sentimentul de protecție și siguranță: de la dezinfectarea tuturor suprafețelor și până la a purta masca în orice spațiu public, ne luăm toate precauțiile posibile. Iar transportul nu face excepție de la această situație.

Ridesharing-ul este o soluție

Atunci când avem nevoie să ne deplasăm prin oraș, putem urmări cu ușurință un mic ghid pe care-l știm deja foarte bine: spălatul cât mai des pe mâini, purtatul măștii și distanțarea socială sunt unele dintre cele mai importante măsuri pe care le putem lua atunci când călătorim, pentru o experiență cât mai plăcută.

Dacă vrei să te asiguri că ajungi la destinație în timp util, una dintre cele mai ușoare și sigure modalități este ridesharingul. Companiile din domeniu au luat toate măsurile necesare pentru a menține siguranța tuturor utilizatorilor, și au implementat diverse funcționalități conform recomandărilor de la organizațiile mondiale de sănătate, pentru ca utilizatorii să aibă parte de călătorii fără stres.

Uber a luat măsuri

De exemplu, Uber și-a menținut angajamentul pentru siguranța utilizatorilor, fie ei șoferi sau pasageri:

  • Ambii sunt rugați să poarte mască în timpul călătoriei
  • Șoferii nu se pot conecta pentru a conduce în aplicație dacă nu confirmă în prealabil, cu un selfie, că poartă o mască.
  • Și pasagerii trebuie să poarte mască pe parcursul cursei.
  • Atât pasagerii, cât și șoferii, sunt sfătuiți să raporteze orice abatere pe care o observă. Cei care nu respectă regulile în mod repetat riscă să fie blocați în aplicație.

În plus, pentru a încuraja călătoriile în siguranță, utilizatorii din Pitești se bucură de un cod special de reducere – introdu codul HELLOPITESTI în aplicație pentru 50% reducere din costul primelor două curse UberX, pentru până la 7 lei reducere/călătorie*

Tehnologia te ține în siguranță

E important să reținem și faptul că, pe lângă cele mai recente măsuri de siguranță din aplicație, pasagerii au la dispoziție o serie de funcționalități care rămân valabile în perioada pandemiei:

  • Toate numerele de telefon sunt anonimizate, astfel încât să poți discuta cu șoferul tău Uber în cel mai sigur mod
  • În timpul călătoriei, dar și înainte ca șoferul să ajungă la punctul de preluare, poți vedea traseul urmat și chiar îl poți împărtăși cu contactele pe care le consideri de încredere
  • În plus, poți accesa și centrul de ajutor de urgență, dacă este nevoie.
  • După ce șoferul te-a adus în siguranță la destinație, ți se va cere să evaluezi și să împărtășești experiența.

Așa că, în cazul în care trebuie să ajungi undeva și vrei să fii în siguranță până acolo, amintește-ți că toate măsurile luate sunt pentru binele tău și al întregii comunități. Pune pe lista de cumpărături un mini dezinfectant și o mască reutilizabilă, iar Uber are grijă de restul.

*Codul promoțional este valabil pentru suma maximă de 7 LEI, aplicat pentru două curse. Codul poate fi introdus în aplicație o singură dată și este valabil între 6 și 18 aprilie 2021. 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI